T TahaSenel Decapat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2021 #1 Bilgisayarımı kullanırken mavi ekran veriyor. Genellikle Chrome'da gezerken donup mavi ekran veriyor. Sistemim: İşlemci: Q9400. Anakart: GA-G31M-ES2l Ekran kartı: GT710 1GB DDR5. RAM: 4 GB 800MHz. SSD: 120GB SanDisk Ultra. Mimidump dosyaları: Minidump dosyaları.rar Son düzenleme: 15 Temmuz 2021
Bilgisayarımı kullanırken mavi ekran veriyor. Genellikle Chrome'da gezerken donup mavi ekran veriyor. Sistemim: İşlemci: Q9400. Anakart: GA-G31M-ES2l Ekran kartı: GT710 1GB DDR5. RAM: 4 GB 800MHz. SSD: 120GB SanDisk Ultra. Mimidump dosyaları: Minidump dosyaları.rar
Çözüm KojiroHyuga04 15 Temmuz 2021 Hata sebebi NVIDIA ekran kartı sürücüsü. DDU ile şu an kurulu sürümü kaldırıp şu sürücüyü kurun. Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com
Hata sebebi NVIDIA ekran kartı sürücüsü. DDU ile şu an kurulu sürümü kaldırıp şu sürücüyü kurun. Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.803 Makaleler 18 Çözümler 448 Yer Valisiz Vilayet! 15 Temmuz 2021 #2 Hata sebebi NVIDIA ekran kartı sürücüsü. DDU ile şu an kurulu sürümü kaldırıp şu sürücüyü kurun. Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Artı 1 Eksi Çözüm
Hata sebebi NVIDIA ekran kartı sürücüsü. DDU ile şu an kurulu sürümü kaldırıp şu sürücüyü kurun. Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com
KS KS T TahaSenel Decapat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2021 #3 KojiroHyuga04 dedi: Hata sebebi NVIDIA ekran kartı sürücüsü. DDU ile şu an kurulu sürümü kaldırıp şu sürücüyü kurun. Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım ve 4 saate yakındır kullanıyorum hiçbir hata vermedi teşekkürler. Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Hata sebebi NVIDIA ekran kartı sürücüsü. DDU ile şu an kurulu sürümü kaldırıp şu sürücüyü kurun. Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım ve 4 saate yakındır kullanıyorum hiçbir hata vermedi teşekkürler.