Çözüldü Q9400 ve 9500 GT ile CS:GO oynanır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

InsomniaCdT

Centipat
Ben CS:GO'da Intel Q9400 ve NVIDIA 9500GT ile en düşük grafikler& 1280x1024'de kasmadan oynar mıyım?
Tahmini FPS'im 50 üstü olur mu?
Intel E6300 ile 25 FPS oynuyorum, Intel Q9400 alacağım. Sonrasında 50 ve 60'ı zorlarım diye düşündüm. Sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Büyük ihtimal görürsün. Ama bu aralar, oyunun optimizasyon sorunu var. Sistemin çok iyi değil yani. O değerlerde oynayasan bile anlık olarak kasma ve drop yiyebilirsin. Valve oyun motorunu değiştirecek. Oyun motoru değiştiğinde daha çok sorun yaşayabilirsin.
Oyun motoru değişeceği tarih belli mi acaba?

Hocam yanlış anlamayın merakımdan soruyorum oyun motorunun değişçeğinin bilgisini nereden aldınız?
DotA Source2'ye geçtiğinde FPS'ler daha da artmıştı bu arada inşallah CS:GO'da öyle olur.

Teşekkür ederim.
Bildiğim kadarıyla 2015-2016 gibi bir tarihte çinde CS:GO lansmanında Source2 motoruna geçecek demişlerdi zaten yavaş yavaş geçiyorlar mesela giriş menüsü Source2'ye ait zaten bildiğim kadarıyla FPS düşüşü olacak hemde hayli hayli Fizik motoru değiştirilirse spray gibi şeyler değişebilir o yüzden Fizik motoruna çok dokunmazlar herhalde birçok örneği var kasma sorunu olacağı ile alakalı maalesef.

FPS artışı olur bence. DotA2'ye bakarsan Source 1 vs 2 gibi görürsüb optümizasyonu artıcak oyunun kesin diyemem ben böyle düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…