Q9400 ve GT 1030 sistem sabit 30 FPS problemi

hayxa

Decapat
Arkadaşlar bilgisayar sistemim;
  • Q9400 işlemci
  • 8 GB DDR3 RAM
  • GT 1030

Bu sistem GTA 5 oyununu en düşük grafiklerde 30 FPS'de oynatıyor ancak en yüksek grafiklerle de 30 FPS'de oynatıyor. Grafikler fark etmeksizin FPS sabit, VSYNC kullanmıyorum. Sebebi ne olabilir?

GAME DVR kapat.

Zaten kapalı imiş kontrol ettim.
Çözümü yok mudur bu durumun?

Son düzenleme:
Bende aynı sorunu yaşıyorum. Asus GT 1030 2 gb oc ekran kartını 2. El olarak internetten satın aldım ayın 27'sinde elime ulaştı. Pc'ye format attım, güncel windows 7 ultimate 64 bit kurdum. Güncel driverlerı kurdum ama nafile. Pubg mobile gibi bir oyunda bile Fps 26'nın üzerine çıkmıyor nadiren çıkıyor oda 30 fps'lere. Eski ekran kartım Ati radeon 5450 hd 512 mb kartım ile pubg mobilede 35 45 arası fps alıyordum. Masaüstünde bile takılmalar yaşıyorum. Sistem bu şekilde. İntel i3 2120 3.30 ghz işlemci, 4 gbr ram, anakart ecs h61h2-m12 v1.0, psu 300 W. Bu sorun neyden kaynaklanıyor? 3 gündür uğraşıyorum. Kasayı bilgisayarcıya götürdüm yarın bakacak. Bence oda çözemeyecek. Lütfen ama lütfen yardım edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…