Rica ediyorum LGA 775 işlemcilerin hakkında bilip bilmeden yorum yapmayın. Bu dedikleriniz tamamen yanlış lütfen doğru düzgün bir araştirma yapıp bilgi verin. Zira Q9400 ile Q9500 - Q9550 - Q9650'nin arasındaki fark yok denecek kadar azdır ama E6700 ile Q9400 arasındaki fark %78+ performanstır. Eğer daha önce bu işlemcileri kullanmamış ya da bilgi sahibi degilseniz lutfen yanlıs bilgi vermeyin. Bana sorarsa ayrıca E5450 yerine E5440 tercih edilebilir aralarında 5 - 6 FPS fark var lakin 2. Elde 40 TL veya üzeri bir fark çıkmata. Alacak kişinin BIOS'unu mod'laması ve en az 3 bakır borulu bir fan kullanması gerekir.
@SENKA
Kesin bir bilgi verdiğimi sanmıyorum. Başında bildiğim kadarıyla dedim zaten. Xeon EXXXX serisi işlemcilerde emin olun stok fan ile idare edilebiliyor. X serisi işlemciler sıkıntı yaratıyor. Ayrıca türkçe kurallarına uyun. Sorunu da düzelmiş benim tahmin ettiğim yanlış bir bilgiymiş. Eski soket işlemciler hakkında bilgim yok fazlaca. Siz de biliyorsunuz madem bu kadar sorunu düzelmeden önce arkadaşa yardım etmeye çalışsaydınız boş yere çözülmüş sorunu tartışmaya gerek yok.