Q9400 ve HD5570 sisteme OC tavsiyesi

emreks11

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba sevgili arkadaşlar. Elimde Q9400 işlemci ASUS P5Q Pro DDR2 anakart 2x4 8 GB RAM ve HD5570 ekran kartım var. Sistemim biraz eski. Sizden ricam bu sistemi en iyi nasıl OC yapabilirim? Anakartım vs OC uygunmu en azından ortalama GTA 5'i orta grafiklerde rahat oynatacak olsam hangi donanımları değiştirmeliyim yardımcı olursanız sevinirim.

@Yiğitt35 yardımcı olursan çok sevinirim.

Orta grafiklerde oynatması biraz zor. Ekran kartına driver üzerinden OC yapabilirsin. Yüksek FPS aldığın oyunda test ederek en iyi değerleri bulmaya çalış. Eski bilgisayarımda HD6570 kullanıyordum L4D2 üzerinde test ederek stabil değerleri bulmuştum.

İşlemci için sağlam soğutucun yoksa bulaşma.

RAM'ler için ise yavaş yavaş MHz arttır PC açılmaz ise BIOS pili sök tak açılır. En son açılan MHz değeri Max değer. Bu değerler arasında stabil değerde bırak. Benim bilgisayarda MHz arttırmak çok iyi fps artışı yaşatmıştı. Ama dikkatli ol parçalar çok ısınmasın elindekileri de kaybedebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…