Q9400 ve R7 240 sistem donuyor

frknctn054

Hectopat
Pek bilgim yok bir konuda yardım almak istiyorum. Bilgili arkadaşların yardımcı olacağını umuyorum.

Benim sistemim:
  • - 4 GB DDR2 RAM 800MHz
  • - 2 GB AMD Radeon 240 128 Bit Ekran Kartı
  • - Intel Q9400 2.6 GHz 4 cekirdek 6 MB önbellikli işlemci
  • - PK5KPL-AM EPU ANAKART 775 pin
Benim sorunum bilgisayarım bazen geç yanıt verıyor ve arada donma yapıyor nedenini bir türlü bulamadım.
LOL oynarken arada takılıyor. En basitinden internette gezerken takılıyor. Sorunumu bir türlü bulamadım.
2 GB ekran kartı fazla gelıyor olabilir mi 4 GB RAM olan bir bilgisayara. Bu işlemcime ve Ekran kartıma uyumlu bir anakart fikri söyler mısınız varsa. Bu konuda sebebini nedenini yazar mısınız? Teşekkür ederim.

Dostum öyle bir konu açmışsın ki nerden başlayayım bilmiyorum. Öncelikle sistem oldukça eski. SSD Disk alabilirsin fakat anakartın destekler mi bilmiyorum. Bence en azından 1000-1.500₺ arasına bir sistem alman league of legends tarzı oyunlar oynayan birisi olarak sana yeterli olacaktır. Sistem büyük ihtimal Harddisk yüzünden kasıyordur.

HDD için tavsiye ediceginiz bir şey varmı hocam

başka bir sorundan ötürü olabilirmi ekran kartı ağır gelıyor olabilir mi mesela sisteme

Dosya Ekleri

• fdfdf.png
    14,2 KB · Görüntüleme: 57
HDD için tavsiye ediceginiz bir şey varmı hocam

başka bir sorundan ötürü olabilirmi ekran kartı ağır gelıyor olabilir mi mesela sisteme

Dostum doluluk oranını görüntülemem sorunu anlamama yardımcı olmaz ayrıca sorun tam olarak harddisk mi bilmiyorum. HD Tune programı ile cihazı seçip tarayın bad sector ve Health sekmesinde ki verileri paylaşın bi bakalım hdd durumuna.

umarım istediklerin bunlardır ya
ne dusunuyorsun

Dosya Ekleri

• 12341.png
    18,2 KB · Görüntüleme: 49
  • rew.png
    29,1 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…