Benim sorunum bilgisayarım bazen geç yanıt verıyor ve arada donma yapıyor nedenini bir türlü bulamadım.
LOL oynarken arada takılıyor. En basitinden internette gezerken takılıyor. Sorunumu bir türlü bulamadım.
2 GB ekran kartı fazla gelıyor olabilir mi 4 GB RAM olan bir bilgisayara. Bu işlemcime ve Ekran kartıma uyumlu bir anakart fikri söyler mısınız varsa. Bu konuda sebebini nedenini yazar mısınız? Teşekkür ederim.
G41 anakartlara bakabilirsin. Donma kullandığın disk yüzünden olabilir, ya da RAMlerden. Mem86 testi yapıp, sonra da disklerini taramanı tavsiye ederim.
Dostum öyle bir konu açmışsın ki nerden başlayayım bilmiyorum. Öncelikle sistem oldukça eski. SSD Disk alabilirsin fakat anakartın destekler mi bilmiyorum. Bence en azından 1000-1.500₺ arasına bir sistem alman league of legends tarzı oyunlar oynayan birisi olarak sana yeterli olacaktır. Sistem büyük ihtimal Harddisk yüzünden kasıyordur.
Dostum öyle bir konu açmışsın ki nerden başlayayım bilmiyorum. Öncelikle sistem oldukça eski. SSD Disk alabilirsin fakat anakartın destekler mi bilmiyorum. Bence en azından 1000-1.500₺ arasına bir sistem alman league of legends tarzı oyunlar oynayan birisi olarak sana yeterli olacaktır. Sistem büyük ihtimal Harddisk yüzünden kasıyordur.
Dostum doluluk oranını görüntülemem sorunu anlamama yardımcı olmaz ayrıca sorun tam olarak harddisk mi bilmiyorum. HD Tune programı ile cihazı seçip tarayın bad sector ve Health sekmesinde ki verileri paylaşın bi bakalım hdd durumuna.
Dostum doluluk oranını görüntülemem sorunu anlamama yardımcı olmaz ayrıca sorun tam olarak harddisk mi bilmiyorum. HD Tune programı ile cihazı seçip tarayın bad sector ve Health sekmesinde ki verileri paylaşın bi bakalım hdd durumuna.