Q9500 2, 83GHz ama 2,17 gözüküyor

Bu işlem sisteme ek voltaj vermiyor diye biliyorum ama riskler ve tecrübeler kullanıcıya aittir bende bir dönem E7200 işlemci kullanırken 2,53 ve 2,17 gibi dengesizlik görmüştüm BIOS'ta gezerken fark ettim ve etkinleştirince performansta gözle görülür artış olmamıstı ama biraz o seriliği hissettim sonrasındada sıcaklık değerlerim arttı ve kararsız çalısmaya basladı stok soğutucu ile yapılmamalı diye dusunuyorum :D

Anladım teşekkürler.

Anakart modeliniz nedir? Çarpan sayısının değişmediğini düşünüyorum, otomatik ayara alırsanız muhtemelen sorununuz çözülecektir. Hem anakart modelinize hem de çarpan sayısının değişip değişmediğine CPU-Z'den bakabilirsiniz. Buraya Mainboard ve CPU sekmesinin ekran görüntüsünü atarsanız ben de bakabilirim.

Anakart modeliniz nedir? Çarpan sayısının değişmediğini düşünüyorum, otomatik ayara alırsanız muhtemelen sorununuz çözülecektir. Hem anakart modelinize hem de çarpan sayısının değişip değişmediğine CPU-Z'den bakabilirsiniz. Buraya mainboard ve CPU sekmesinin ekran görüntüsünü atarsanız ben de bakabilirim.

Anakart modelim G31M-S2L yani mainboard CPU sekmesine nereden giriliyor bilmiyorum maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı