Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi ekran hatalarının nedenini öğrenebiliriz. Minidump dosyaları C:\Windows\Minidump klasöründe bulunur ve DMP uzantılıdır. Bu dosyaları sizden istediğimizde...
Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi ekran hatalarının nedenini öğrenebiliriz. Minidump dosyaları C:\Windows\Minidump klasöründe bulunur ve DMP uzantılıdır. Bu dosyaları sizden istediğimizde...
Temizlik araçları kullanmayın ve size attığım bağlantıdaki ayarların olduğuna emin olun.harddiskimi taradım hiçbir sektör çıkmadı ve sağlığı %100 de 100 ekran kartı driverını silip baştan kurdum ama hala aynı hatayı alıyorum
Chipset dahi bütün sürücüler ve bütün oyun sürücüleri ve destekcileri yüklü harici oyun konsolu bağlı sadece.
Minidump dosyasını ilk mesajına cevap olarak attım.