Akina hubs Centipat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #1 HP saturn2 ver-a anakart kullanıyorum, Valorant da mavi ekran yiyorum hiçbir çözüm bir işe yaramadı. BIOS'ta ekstra açmam gereken bir ayar var mı? Sistemim Q9500. 6 GB RAM. GTX 550 Ti ekran kartı.
HP saturn2 ver-a anakart kullanıyorum, Valorant da mavi ekran yiyorum hiçbir çözüm bir işe yaramadı. BIOS'ta ekstra açmam gereken bir ayar var mı? Sistemim Q9500. 6 GB RAM. GTX 550 Ti ekran kartı.
KS KS Akina hubs Centipat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #11 claus dedi: O halde yeni dosyaları gönderin. Genişletmek için tıkla... Google Drive: Sign-in Access Google Drive with a Google account (for personal use) or Google Workspace account (for business use). drive.google.com claus dedi: O halde yeni dosyaları gönderin. Genişletmek için tıkla... Google Drive: Sign-in Access Google Drive with a Google account (for personal use) or Google Workspace account (for business use). drive.google.com Artı 0 Eksi
claus dedi: O halde yeni dosyaları gönderin. Genişletmek için tıkla... Google Drive: Sign-in Access Google Drive with a Google account (for personal use) or Google Workspace account (for business use). drive.google.com claus dedi: O halde yeni dosyaları gönderin. Genişletmek için tıkla... Google Drive: Sign-in Access Google Drive with a Google account (for personal use) or Google Workspace account (for business use). drive.google.com
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.440 Makaleler 60 Çözümler 817 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #12 Paylaşıma kapalı. Artı 0 Eksi
KS KS Akina hubs Centipat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #13 claus dedi: Paylaşıma kapalı. Genişletmek için tıkla... Yandex Her şey bulunur disk.yandex.com.tr Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.440 Makaleler 60 Çözümler 817 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #14 Harici Wifi aparatımı takılı bu sistemde ? Var ise tam model nedir ? Artı 0 Eksi
KS KS Akina hubs Centipat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #15 claus dedi: Harici Wifi aparatımı takılı bu sistemde ? Var ise tam model nedir ? Genişletmek için tıkla... Takılı değil ama driverı var önceden kullanıyodum şimdi ethernet kablosu kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
claus dedi: Harici Wifi aparatımı takılı bu sistemde ? Var ise tam model nedir ? Genişletmek için tıkla... Takılı değil ama driverı var önceden kullanıyodum şimdi ethernet kablosu kullanıyorum.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.440 Makaleler 60 Çözümler 817 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #16 O sürücüyü silip sistemi test edip son durumu bildirir misin ? Artı 0 Eksi
KS KS Akina hubs Centipat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #17 claus dedi: O sürücüyü silip sistemi test edip son durumu bildirir misin ? Genişletmek için tıkla... sürücüyü sildim ama hala mavi ekran alıyorum mavi ekranda başarısız : VGK.SYS yazıyor Artı 0 Eksi
claus dedi: O sürücüyü silip sistemi test edip son durumu bildirir misin ? Genişletmek için tıkla... sürücüyü sildim ama hala mavi ekran alıyorum mavi ekranda başarısız : VGK.SYS yazıyor
684918 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 3.049 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #18 Akina hubs dedi: Sürücüyü sildim ama hala mavi ekran alıyorum mavi ekranda başarısız: VGK.SYS yazıyor Genişletmek için tıkla... Vanguard'ı sil. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2023 Artı 0 Eksi
Akina hubs dedi: Sürücüyü sildim ama hala mavi ekran alıyorum mavi ekranda başarısız: VGK.SYS yazıyor Genişletmek için tıkla... Vanguard'ı sil.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.440 Makaleler 60 Çözümler 817 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #19 Akina hubs dedi: sürücüyü sildim ama hala mavi ekran alıyorum mavi ekranda başarısız : VGK.SYS yazıyor Genişletmek için tıkla... Yeni dosyaları yolla. Artı 0 Eksi
Akina hubs dedi: sürücüyü sildim ama hala mavi ekran alıyorum mavi ekranda başarısız : VGK.SYS yazıyor Genişletmek için tıkla... Yeni dosyaları yolla.
KS KS Akina hubs Centipat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #20 Atıyorum. claus dedi: Yeni dosyaları yolla. Genişletmek için tıkla... minidump.rar drive.google.com Son düzenleyen: Moderatör: 27 Eylül 2023 Artı 0 Eksi