Q9500 işlemci tabanlı oyunlarda Discord kasıyor

yasinseker02

Decapat
Sistem özellikleri:
  • Q9500 2.83GHz 4 çekireceğim 6MB cache işlemci.
  • HD7750 2 GB DDR3 ekran kartı.
  • 8 GB RAM.
Olay şu: Valorant, Pacify veya başka işlemci tabanlı oyunlarda Discord çok kasıyor. Konuşuyorum, ses gitmiyor veya 1 dakika sonra gidiyor. Donanım ivmesini kapattım. Sorun hala devam ediyor. Oyun oynarken örneğin Valorant'ta Görev Yöneticisi'nden işlemci önceliğini yüksek yapıyorum çünkü kasıyor veya FPS anlık düşüyor. Yüksek öncelik verince neredeyse hiç FPS düşmesi olmuyor ve rahatça oynuyorum 70-80 FPS'de. Discord açıklen yapınca hem FPS düşüyor hem de Discord'da sesim gitmiyor. Bunun bir çözümü yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem özellikleri:
  • Q9500 2.83GHz 4 çekireceğim 6MB cache işlemci.
  • HD7750 2 GB DDR3 ekran kartı.
  • 8 GB RAM.
Olay şu: Valorant, Pacify veya başka işlemci tabanlı oyunlarda Discord çok kasıyor. Konuşuyorum, ses gitmiyor veya 1 dakika sonra gidiyor. Donanım ivmesini kapattım. Sorun hala devam ediyor. Oyun oynarken örneğin Valorant'ta Görev Yöneticisi'nden işlemci önceliğini yüksek yapıyorum çünkü kasıyor veya FPS anlık düşüyor. Yüksek öncelik verince neredeyse hiç FPS düşmesi olmuyor ve rahatça oynuyorum 70-80 FPS'de. Discord açıklen yapınca hem FPS düşüyor hem de Discord'da sesim gitmiyor. Bunun bir çözümü yok mu?

Arkadaşımda da benzer durum vardı çözümü bilgisayarı yükseltmekte bulduk. İşlemci maalesef sorun çıkartıyordu. Yük bindiği için.

Discord webden girmeyi deneyebilir misin, öylede kasıyor mu bak.

Yetişemiyor işlemci, Q9650 bile alsanız işlemciye yük bindiren ohunlarda ve uygulamalarda sıkıntı çıkarır. Eve gidebilirsem Q9650 ile de deneyeyim Valorant ve Discord'u, durum değişmezse artık sistem değiştirmenin zamanı gelmiş demektir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı