Q9500 ve GT 710 GTA 5 oynatır mı?

Tuna ŞEN

Centipat
Merhaba arkadaşlar benim şöyle bir sistemim var.
4 GB DDR2 RAM.
Intel Quad Core Q9500.
MSI GT 710.

Acaba ben bu sistemde;
GTA 5.
CS:GO.
PUBG Lite.
Fortnite.
Bu oyunları oynayabilir miyim?

Overclock yapamadıktan sonra i5-2500K almanın manası yok.

Kule tipi soğutucu ile overcloclayabilir bu işlemcinin i3 2120'den daha iyi olduğunu düşünüyorum hem daha ucuza geliyor GT 710 yerine R7 240'ta alır belki.

Fortnite imkansiz, GTA5 cok kaliteli bir config ile belki, CS:GO cok kaliteli bir config ve tonla kod, ayarla belki, Pubg Lite bilmiyorum. Sistemin cok kotu degil minimum HD 5770 tarzi bir kartla o oyunlari rahat oynarsin.

Fortnite imkansiz, GTA 5 cok kaliteli bir Config ile belki, CS:GO cok kaliteli bir Config ve tonla kod, ayarla belki, PUBG Lite bilmiyorum. Sistemin cok kotu degil minimum HD 5770 tarzi bir kartla o oyunlari rahat oynarsin.

Ben CS ve PUBG Lite'de sorun çımaz diye düşünüyorum ama bu sistemle GTA V'e Fortnite'de sorun yaşar.

Kule tipi soğutucu ile overcloclayabilir bu işlemcinin i3 2120'den daha iyi olduğunu düşünüyorum hem daha ucuza geliyor GT 710 yerine R7 240'ta alır belki.
i3-2120'den daha performanslı. Bir de attığınız anakart P serisi bir anakart. Intel işlemcilerde Z serisi bir anakart ile OC yapılıyor diye biliyorum.

Ben CS ve PUBG Lite'de sorun çımaz diye düşünüyorum ama bu sistemle GTA V'e Fortnite'de sorun yaşar.
Yaklasik 2 yil once HD 4650 ile fortnite girmeye calismistim sistem duman atiyordu az kalsin. Arkadas denemesin bile bence.

i3-2120'den daha performanslı. Bir de attığınız anakart p serisi bir anakart. Intel işlemcilerde Z serisi bir anakart ile OC yapılıyor diye biliyorum.

Tamam Z serisi bir anakart alsa bile senin topladığından daha uyguna gelir(2.el).

Merhaba arkadaşlar benim şöyle bir sistemim var.
4 GB DDR2 RAM.
Intel Quad Core Q9500.
MSI GT 710.

Acaba ben bu sistemde;
GTA 5.
CS:GO.
PUBG Lite.
Fortnite.
Bu oyunları oynayabilir miyim?

İşlemci fena değil idare eder ama ekran kartı leş. 750 Ti alın yanına. 4 GB daha RAM eklerseniz çoğu oyunu oynarsınız.

İşlemci fena değil idare eder ama ekran kartı leş. 750 Ti alın yanına. 4 GB daha RAM eklerseniz çoğu oyunu oynarsınız.

Xeon alsa daha iyi olmaz mı? Ayrıca DDR2 yerine DDR3 daha iyi olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…