Q9500 vs Q8400

Hekton

Zeptopat
Daha fazla  
Arem Bilgisayar sitesi üzerinden 2.el iki adet güzel işlemci buldum fakat ikisinin arasında kaldım.

Q9500 775 Pin 180 TL
Q8400 775 Pin 140 TL

Sistemim;
R7 240 2GB GDDR3
2x2 4 GB 1333mhz RAM
240 GB SSD
D3041-A1 775 Pin

Son düzenleyen: Moderatör:
Önceki konulardada sizi görmüştüm siteye girip bakmıştım fakat riske girmek istemiyorum. AliExpresste sorunlar çıkabiliyor diye biliyorum daha detaylı bilgi verebilirseniz önerdiğiniz işlemciyi alabilirim.

Önceki konulardada sizi görmüştüm siteye girip bakmıştım fakat riske girmek istemiyorum. AliExpresste sorunlar çıkabiliyor diye biliyorum daha detaylı bilgi verebilirseniz önerdiğiniz işlemciyi alabilirim.
Attığım işlemcinin satıcısından başka bir işlemci almıştım zamanında, ben bi sorun yaşamamıştım. Bir de altındaki yorumlara bakarsan alıcılar memnun sorun olacağını zannetmiyorum.

abi bende q9400 alcam 8 gb ram var msi gt 730 4 gb ekran kartı kaç fps alır en dusuk ayarlarda valorant.
Aşağı yukarı videodaki gibi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı