Q9550 işlemci aldım elimde olan sıradan bir stok fanı taktıgımda ısıdan dolayı PC kendini kapatıyordu. Intel'in stok fanını aldım termal macun değiştim buna rağmen boştayken 60 derecelere çıkıyor. YouTube vs açtıgımda 80'li derecelere çıkıyor sorunu nedir neden bu kadar ısınıyor PSU 250 wat, işlemci Q9550, 2×2 4 GB RAM, 500GB HDD kule tipi fan alsam fark eder mi termal macun değişsem ya da.
Hocam size daha önceden de sordum üstte. Hangi termal macun modelleri kullanıyorsunuz söyler misiniz? 15-20 TL'lik termal macunlar kullanıyor iseniz sorunun kaynağı zaten termal macun.
Hocam size daha önceden de sordum üstte. Hangi termal macun modelleri kullanıyorsunuz söyler misiniz? 15-20 TL'lik termal macunlar kullanıyor iseniz sorunun kaynağı zaten termal macun.
Hadi oyun oynasan 80 derece bir nebze normal karşılanabilir ama internet kullanımında o sıcaklıklar bence riskli. Ya fanın ayaklarının bir kısmı takılı bir kısmı havada veya macun kalitesiz veya anakart ile kasa kapağı arasında boşluk mesafe yok direkt yapışık gibi vidalanmışsa o da sıcaklık yapabilir.
Hadi oyun oynasan 80 derece bir nebze normal karşılanabilir ama internet kullanımında o sıcaklıklar bence riskli. Ya fanın ayaklarının bir kısmı takılı bir kısmı havada veya macun kalitesiz veya anakart ile kasa kapağı arasında boşluk mesafe yok direkt yapışık gibi vidalanmışsa o da sıcaklık yapabilir.
Kapağı açık şeilde yan tutuyorum hava reaksiyonu sağlansın diye bir şey değişmiyor dediklerine göre termal macundanmis elimdeki çok ucuz bir termal macun.
Kapağı açık şeilde yan tutuyorum hava reaksiyonu sağlansın diye bir şey değişmiyor dediklerine göre termal macundanmis elimdeki çok ucuz bir termal macun.
Hız aşırtma falan yapmadın değil mi işlemciye ? 2.80 civarı hızda çalışıyor değil mi ?
Valla hocam aynı işlemciyi geçen gün söylediğim gibi bir türlü kullanamadım. 350 watt ile çalıştıramıyorum sen 250 ile çalıştırıyorsun. Anormal bir durum var bende.
Hız aşırtma falan yapmadın değil mi işlemciye? 2.80 civarı hızda çalışıyor değil mi?
Vallahi hocam aynı işlemciyi geçen gün söylediğim gibi bir türlü kullanamadım. 350 watt ile çalıştıramıyorum sen 250 ile çalıştırıyorsun. Anormal bir durum var bende.
Mx4 e 110 lira vermek yerine https://ty.gl/fdt9co2le0 hem fan değişip hemde termal macun değisem daha mantikli değilmi bu attigim linkteki kule tipi fanin yaninda termal macun geliyormuş
MX4'e 110 lira vermek yerine https://ty.gl/fdt9co2le0 hem fan değişip hem de termal macun değisem daha mantikli değil mi bu attigim linkteki kule tipi fanin yaninda termal macun geliyormuş.