Q9550 BF4 MP Darboğaz sorunu

Emre5959

Megapat
Makaleler
1
Yer
istanbul
Daha fazla  
Merhabalar,
Şuan bende;
Quad 6600 işlemci,
Ekran kartı olarak Asus R7 260 1GB bulunmakta.
Bu sistemle BF3 32kişilik MP serverda %50 oranda darboğaz oluyor. Arka planda videoda çekiceğim.

Ben anakartı değiştirmeden

Q9550 alsam arkada video çekerken ve BF4'te bu sefer, 64 kişilik serverda sorun çıkartır mı?

Yada biraz daha para biriktir G3358 al, o 64 kişilik BF4 serverda ve arkada video çekerken sorun çıkarmaz mı diyorsunuz?

En fazla 650tl para harcayabilirim. Sistem idarelik olucak.

Not: Bunu düzenliyen şahısa sesleniyorum.
Git kitap okumaya başla! Ben ne yazdım gitmiş başlığı yanlış bir şekilde değiştirmiş... Her önüne gelen moderatör oluyor. Çıldırmamak elde değil. Şimdi ceza verir, başka yaptığı bir şey yok zaten!!!

En az İ5 440 satın almalısınız hocam. Diger türlü yapacagınız bütün harcamalar fayda saglamaz. Yani sıfırdan sistem kurmalısınız.
Q6600 takılı anakarta i5 takılamaz, i5 1150 ayak çünkü.
650 tl bu sisteme upgrade için fazla, çünkü 775 ayaklı işlemciler artık eski ve ucuz. Quad 9xxx alırsanız dar boğaz yapmaz diyemem ama youtube'dan işlemci ekran kartını yazıp çıkan oyun videolarını izleyip karar verin.

Q6600 takılı anakarta i5 takılamaz, i5 1150 ayak çünkü.
650 tl bu sisteme upgrade için fazla, çünkü 775 ayaklı işlemciler artık eski ve ucuz. Quad 9xxx alırsanız dar boğaz yapmaz diyemem ama youtube'dan işlemci ekran kartını yazıp çıkan oyun videolarını izleyip karar verin.
Yanlış bilgilendirme yapmayın. i5'in bir çok modeli var. Mesala bu. Yani sadece 1150 sokette i5 işlemci yok.
Amazon.com: Intel Core i5 750 Processor 2.66 GHz 8 MB LGA1156 CPU I5-750BOX: Electronics

Arkadaşım ha 1150 ha 1156 bunda takacak ne var ? Adam zaten 1150'de olsa 1156'da olsa o işlemciyi takamıcak, ama sen gelmiş burda 6 ayak eksik yazdım diye bana yanlış bilgi suçlaması yapıyorsun. Bu yeni bir sistem toplaması olsaydı ve ona göre anakart alacak olsaydı arkadaş, sen haklısın derdim.

Bu arada yanlış olan senin yazdığın ilk mesaj çünkü eski anakarta uyumsuz işlemci önerisi yapmışsınız.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı