Q9550 işlemciye nasıl O.C yapılır?

Adaptör işi basit en ucuz olanların bile bunla çalışması lazım. Sonradan BIOS pili takarsınız. O.C işlemi BCLK değeri değiştirilerek yapılıyor çünkü bu işlemcilerde çarpan kilidi var.

Tamam işte ben zaten onun için bunu attım. DVI-I gözünü seveyim. Kolayca analog olur.

Hocam 4 tane daha kare gibi bir boşluk var. Yanlış ürün olmasın? Kusura bakmayın bu DVI işini hiç çözemedim uğraşsam da.
İlla bundan almana gerek yok tüm bilgisayarcılarda vardır bu ve genelde 10TL'den ucuzdur. Bu arada şuan kullandığınız adaptörün çalışmamasıyla BIOS pili arasında ne ilişki var onu çözemedim emin misiniz BIOS pili ile alakalı olduğuna başka bir şeyden olmasın.

Hala kafam basmadı. Ama size güveniyorum o yüzden yarın sipariş vereceğim hocam. Çok teşekkür ederim. Şimdi bu O.C işi nasıl olacak?
Şöyle ki BIOS her sıfırlandığında bütün donanımları yeniden okuyor, o sırada ekran kartı bir kablo bağlı olduğunu anlıyor ve çalışıyor. Ancak sıfırlanmayınca ekran kartı fark edemiyor o dönüştürücüyü. Garip bir şey biliyorum.

Hala kafam basmadı. Ama size güveniyorum o yüzden yarın sipariş vereceğim hocam. Çok teşekkür ederim. Şimdi bu O.C işi nasıl olacak?

Anakart modeline bağlı genelde voltaj seçeneği oluyor onu yüksek yapıyorsun eğer sayısal değer giriliyorsa internette güvenli voltaj değeri mevcut. Onun dışında direk bus hızını arttırıcaksın oradan dolaylı olarak işlemci hızın artacak.

Foxconn G41MXE var bu kartta oluyor mu?
G41 çipsetinin overclock potansiyeli kısıtlı diye biliyorum. Ayrıca BIOS'unda desteklemesi gerek.
Desteklediğini nasıl anlarım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…