Q9550 PUBG Mobile oynatır mı?

İbrahim000

Hectopat
İşlemicim Q9550 2.84 GHz ekran kartı GeForce 7600 GT RAM 4 GB ama sistemim 32 Bit olduğu için sadece 3,25 GB'sini kullanıyorum. İşletim sistemim Win 8.1 Pro PUBG Mobile'de kaç FPS alırım? Şimdiden değerli fikirleriniz için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden 64 bit kurmuyorsun bendede aynı işlemci 8GB ram olarka kullanıyordum hemde DDR3 olarak.
Ekran kartını güzel birşey alırsan PUBG lite bile oynarsın çok rahat.
Denenmiştir bizzat.

EDİT:Benim anakartım 4 slot 2 si DDR2, 2 si DDR3 olduğu içn DDR 3 kullanabiliyorum sizin anakartınız DDR3 desteklemiyor olabilir ama 64 veya 32 biti işlemci belirler diye biliyorum anakart değil 64 bit bir format atmanızı öneririm.
Eğer 1080p oynarsanız daha da rahat oynarsınız tabi ekran kartınızın kalitesine bağlı olarak değişir, benim demek istediğim çözünürlük arttıkça grafik ayarlar yükseldikçe işlemciden yük kalkar ekran kartına yüklenir.

Son düzenleme:
İşlemicim Q9550 2.84 GHz ekran kartı GeForce 7600 GT RAM 4 GB ama sistemim 32 Bit olduğu için sadece 3,25 GB'sini kullanıyorum. İşletim sistemim Win 8.1 Pro PUBG Mobile'de kaç FPS alırım? Şimdiden değerli fikirleriniz için teşekkür ederim.
Ekran kartını değiştirirsen oynarsın çok rahat ama Mobile versiyonu oynama hile dolu Lite oyununu öneririm.

Ben uzman değilim ama tavsiyem win7 64 bit format, 150₺ civarı bi ekran kartı bundan daha kötü işlemciyle arkadaşımın internet kafede 45-59 arası alıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı