Q9550 RX460 Sisteme 600W PSU Yeterli mi?

O zaman siz kalitesiz bir PSU kullanın. Hiçbir markanın patlamama riski yok ya... Tabi ki hiçbir markanın yanmama garantisi yok ama ikinci el kaliteli bir şey almak daha mantıklı.
Konu sahibinin PSU'su 600W zaten, yenisi aldırılmaya çalışılıyor. Yeni alacak olsa elbette düşük kalite olanı tavsiye etmem ancak elindeki işini görecek iken yenisini tavsiye etmek düşük fiyatta sistem kuran adamın cebine zarar olur.

İmzadaki sisteminizde görüyorum ki Intel HD 4000'li sisteminizde 300W adı sanı bilinmeyen bir PSU bulunduruyorsunuz, doğru olanı da yapıyorsunuz. Sözün özü kendi yapmadığınız mantıksızlığı başkasına tavsiye etmeniz ironik. Hurda sisteme ölü yatırım yapmak istiyorsanız kendiniz yapın başkasına önermeden önce. 🙂

Konu sahibinin PSU'su 600W zaten, yenisi aldırılmaya çalışılıyor. Yeni alacak olsa elbette düşük kalite olanı tavsiye etmem ancak elindeki işini görecek iken yenisini tavsiye etmek düşük fiyatta sistem kuran adamın cebine zarar olur.

İmzadaki sisteminizde görüyorum ki Intel HD 4000'li sisteminizde 300W adı sanı bilinmeyen bir PSU bulunduruyorsunuz, doğru olanı da yapıyorsunuz. Sözün özü kendi yapmadığınız mantıksızlığı başkasına tavsiye etmeniz ironik. Hurda sisteme ölü yatırım yapmak istiyorsanız kendiniz yapın başkasına önermeden önce. 🙂
Bu sistem hazır olarak geldi. Yani PSU benim iradem dışında. Ki PSU'yu seçebilsem bile bu sistem bize geldiğinde ben sadece 9 yaşındaydım. Yani bu konularda bilgisizdim. Eğer şu anki aklım olsaydı kesinlikle 2. el kaliteli bir PSU alırdım. Sizin de benim işime karışmanız oldukça ironik olmuş. Kaliteli PSU almanın yatırım değil önlem olduğunu bile anlayamıyorsanız benim diyecek bir şeyim kalmıyor. Siz sisteminizin kıymetini anlayamıyorsanız kalitesiz bir PSU alın ama insanlara kalitesiz mal aldırmanıza izin vermeyiz.

Son düzenleme:
Bu sistem hazır olarak geldi. Yani PSU benim iradem dışında. Ki PSU'yu seçebilsem bile bu sistem bize geldiğinde ben sadece 9 yaşındaydım. Yani bu konularda bilgisizdim. Eğer şu anki aklım olsaydı kesinlikle 2. el kaliteli bir PSU alırdım. Sizin de benim işime karışmanız oldukça ironik olmuş. Kaliteli PSU almanın yatırım değil önlem olduğunu bile anlayamıyorsanız benim diyecek bir şeyim kalmıyor. Siz sisteminizin kıymetini anlayamıyorsanız kalitesiz bir PSU alın ama insanlara kalitesiz mal aldırmanıza izin vermeyiz.
Ey okuma yazmadan bihaber Arkadaşım! Eskiden bu konularda bilgisiz olduğunu yazmışsın, değişen bir şey göremiyorum, konu hakkındaki bilgisizliğini geçtim okuma yazmayı dahi hala sökememişsin. 🙃

Arkadaş PSU alıyor da ben ucuz olanı al demiyorum, PSU'su zaten var. Ben işlemcinin iki katı fiyatına ikinci el PSU'ya ölü yatırım yapmanın mantıksız olduğunu savunuyorum.

Kendi fikirlerini senin sisteminle çürütmemdi sistemine karışmamın sebebi. O da senin gibi kaliteli olmayan PSU'ya sahip, sen şimdi iş işten geçti deyip kalitesiz PSU'nu değiştirmez iken başkasına tavsiye vermeye kalkışıp masraf yaptırtmaya çalışırsan engel olurum elbet.

Yani arkadaş sizinle aynı durumda, kalitesiz PSU kullanan taraf ben değilim sensin. Fikirlerinin ciddiye alınması için ilk önce adam gibi bir PSU al. Masraf değil önlem diyorsun ama 300W, konu sahibininkinden daha kalitesiz bir PSU kullanıyorsun. 🤮

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı