Q9550 sistem için 400W PSU yeterli mi?

İnssomnia

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni bir sistem aldım 2. el fakat PSU yeterli mi acaba? O konuda kararsız kaldım. Eski sistemim:
CPU: Quad Core Q8300.
RAM: DDR2 800 MHz 2x2 2 GB RAM.
GPU: ASUS AREZ Phoenix RX550 2 GB version.
Anakart: Gigabyte G31m ES2l 775 pin.
PSU: Hadron HD411 400W 12 cm

Yeni sistem.
CPU: Quad Core Q9550.
RAM: 2x4 1333 MHz 4 GB DDR3.
GPU: Değişmedim RX550'yi takacağım.
Anakart: MSI G41m P33 combo.

Eski sistemi sorunsuz çalıştırıyor ama yenisi için yeterli olur mu bilemedim. PSU üstündeki değerleri de isterseniz yazarım.

Şimdi arkadaşlar eminiz değil mi? RAM'lar DDR3'e yükselecek ve frekans değerleri aratacak anakart da yükselecek galiba CPU'lar ikisi de aynı voltaja sahipler diye biliyorum bir sıkıntı olmaz değil mi tekrardan

Hadron PSU olması başlı başına bir tehlike hocam.

Haklısınız hocam ama şu an beni idare eder mi? 1000 TL bütçem var dı 850 TL'ye CPU + ANAKART+ RAM'i topladım 150 TL'ye klavye aldım bütçem kalmadı 1-2 ay götürürür mü ve yeni parçalar için de yeterli olur mu?

Haklısınız hocam ama şu an beni idare eder mi? 1000 TL bütçem var dı 850 TL'ye CPU + anakart+ RAM'i topladım 150 TL'ye klavye aldım bütçem kalmadı 1-2 ay götürürür mü ve yeni parçalar için de yeterli olur mu?

PSU sorunsuz ise yeterli olur, RX550 için önerilende gerçi 400W, verimi fazla düşük ise muhtemelen performans kaybı bir miktar yaşatabilir. Ancak e-ticaret sitelerinde yorumlarda alıp sorunsuz kullananları da gördüm, ertesi gün PSU'su yananları da. Biraz şans diyelim.

PSU sorunsuz ise yeterli olur, RX550 için önerilende gerçi 400W, verimi fazla düşük ise muhtemelen performans kaybı bir miktar yaşatabilir. Ancak e-ticaret sitelerinde yorumlarda alıp sorunsuz kullananları da gördüm, ertesi gün PSU'su yananları da. Biraz şans diyelim.

Sağ olun hocam. Son olarak gözle görülür bir performans değişikliği olur mu yeni parçalarla eskiye göre?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı