@Lusyz
Hocam teşekkür ederim. Sanırım MSI olmasından kaynaklı pek bir fark olmadı 1160 voltajda. Eski ayarlara geri döndüm. Afterburner ile Çekirdek ve Ram MHz'ini %10 artırarak kullanıyorum.
@Lusyz
Hocam teşekkür ederim. Sanırım MSI olmasından kaynaklı pek bir fark olmadı 1160 voltajda. Eski ayarlara geri döndüm. Afterburner ile çekirdek ve RAM MHz'ini %10 artırarak kullanıyorum.
Hocam son sürücüyü kurdum. Afterburner ile yaptığımın üzerine bir overclock yapmıyor. Zaten çok zorlarsam kartı elime alacağım gibi bir his var içimde. Teşekkür ederim vakit ayırdığınız için. Bu haliyle ETS 2'de yüksek ayarlarda 30 FPS alabiliyorum. 19-20 FPS'e düştüğünde de oyunu bozan bir takılma vs olmuyor. GTA IV kurup deneyeceğim. Bakalım ne performans verecek.