NazDrovya Hectopat Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 119 12 Ocak 2021 #1 İşlemcimi değiştirdim buradaki arkadaşlar sağ olsun. Teşekkür ederim. Rahat ve sorunsuz şekilde taktım ve driver bakayım dedim. İşlemcinin driverını buldum. Kurmalı mıyım, biraz saçma olacak ama sisteme bir zararı var mıdır? Driver bu: Download Intel Drivers and Software Download new and previously released drivers including support software, bios, utilities, firmware and patches for Intel products. downloadcenter.intel.com
İşlemcimi değiştirdim buradaki arkadaşlar sağ olsun. Teşekkür ederim. Rahat ve sorunsuz şekilde taktım ve driver bakayım dedim. İşlemcinin driverını buldum. Kurmalı mıyım, biraz saçma olacak ama sisteme bir zararı var mıdır? Driver bu: Download Intel Drivers and Software Download new and previously released drivers including support software, bios, utilities, firmware and patches for Intel products. downloadcenter.intel.com
Gwynbleidd 00 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1.690 Çözümler 3 Yer Mère-Lachaiselongue Cemetery Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #2 İşlemci için driver kurmaya gerek yok diye biliyorum ama yanlışsam düzeltirsiniz. Aygıt yöneticisinden işlemci gözüküyorsa gerekmez.
İşlemci için driver kurmaya gerek yok diye biliyorum ama yanlışsam düzeltirsiniz. Aygıt yöneticisinden işlemci gözüküyorsa gerekmez.
Lee Everett Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 1.792 Çözümler 14 12 Ocak 2021 #3 Driver değil sanırım bunlar. Intel`in programları sadece kurmanıza gerek yok.