L lucyfers Decapat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 42 3 Kasım 2021 #21 Yiğitt35 dedi: Bir kenarda dursun, tek sıkımlık değil ya bu macunlar. Ayrıca Q9550'yi ne kadara aldınız @lucyfers? Genişletmek için tıkla... kuponum vardı onu kullandım 150tlye almış oldum elimde bide Q8200 Kaldı onuda elden cıakrtsam iyi olacak
Yiğitt35 dedi: Bir kenarda dursun, tek sıkımlık değil ya bu macunlar. Ayrıca Q9550'yi ne kadara aldınız @lucyfers? Genişletmek için tıkla... kuponum vardı onu kullandım 150tlye almış oldum elimde bide Q8200 Kaldı onuda elden cıakrtsam iyi olacak
hursitwww Kilopat Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 446 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #22 lucyfers dedi: nokta dediginiz işlemci ortasına nokta şeklinde sıkıp fanı üstüne koymak mı? Genişletmek için tıkla... Evet tam olarak öyle.
lucyfers dedi: nokta dediginiz işlemci ortasına nokta şeklinde sıkıp fanı üstüne koymak mı? Genişletmek için tıkla... Evet tam olarak öyle.
L lucyfers Decapat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 42 3 Kasım 2021 #23 hursitwww dedi: Evet tam olarak öyle. Genişletmek için tıkla... işlemci gelince deneyeceğim,ne kadar lık bir nokta koymalıyım nohut? mercimek?
hursitwww dedi: Evet tam olarak öyle. Genişletmek için tıkla... işlemci gelince deneyeceğim,ne kadar lık bir nokta koymalıyım nohut? mercimek?
hursitwww Kilopat Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 446 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #24 lucyfers dedi: işlemci gelince deneyeceğim,ne kadar lık bir nokta koymalıyım nohut? mercimek? Genişletmek için tıkla... Nohut tanesi kadar yeterli ama büyük nohutlardan değil, orta halli bezelyeden biraz büyük olsa olur.
lucyfers dedi: işlemci gelince deneyeceğim,ne kadar lık bir nokta koymalıyım nohut? mercimek? Genişletmek için tıkla... Nohut tanesi kadar yeterli ama büyük nohutlardan değil, orta halli bezelyeden biraz büyük olsa olur.
L lucyfers Decapat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 42 6 Kasım 2021 #25 Yiğitt35 dedi: Arctic MX4 veya MX5 alın hocam, en iyi ihtimalle de Cooler Master MasterGel Pro falan alın, diğerleri pek de iyi değil. Genişletmek için tıkla... hocam arctic MX4 elime ulaştı bugun sürdüm boşta 35-38 youtube 2k 60fps videolarda 50-55 arası değer alıyorum teşekkürler öneriniz için
Yiğitt35 dedi: Arctic MX4 veya MX5 alın hocam, en iyi ihtimalle de Cooler Master MasterGel Pro falan alın, diğerleri pek de iyi değil. Genişletmek için tıkla... hocam arctic MX4 elime ulaştı bugun sürdüm boşta 35-38 youtube 2k 60fps videolarda 50-55 arası değer alıyorum teşekkürler öneriniz için