Dx_0 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 7735HS Rtx 4050 6gb 8gb ram 512 ssd Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Aralık 2020 #1 Öncelikle elimde 600W PSU mevcut ve buna; Anakart İşlemci Ekran kartı Ssd 2X Ram Oynayacağım oyunlar çok yüksek değil. CS:GO, Valorant, Forest, GTA V gibi oyunlar. Bütçeme göre ben en iyi bunu bulabildim. Bütçem 1000-2000 arası. Bu sistem iyi mi yoksa başka bir sistem almak daha mı mantıklı?
Öncelikle elimde 600W PSU mevcut ve buna; Anakart İşlemci Ekran kartı Ssd 2X Ram Oynayacağım oyunlar çok yüksek değil. CS:GO, Valorant, Forest, GTA V gibi oyunlar. Bütçeme göre ben en iyi bunu bulabildim. Bütçem 1000-2000 arası. Bu sistem iyi mi yoksa başka bir sistem almak daha mı mantıklı?
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #2 SSD sıkıntılı. RAM MHz yüksek tutulabilir. Anakart markasını duymadım. Senin bütçene 2. el bir sistem toplanabilir.
SSD sıkıntılı. RAM MHz yüksek tutulabilir. Anakart markasını duymadım. Senin bütçene 2. el bir sistem toplanabilir.
isimsizkahraman Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2016 Mesajlar 4.548 Makaleler 4 Çözümler 55 Yer Akihabara 19 Aralık 2020 #3 Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et