Q9650 için ekran kartı tavsiyesi

Makaleler
7
Yer
Konya
Arkadaşlar ECS G31T-M7 anakartım var ve yeni anakart almayı düşünüyordum. Sitesinde 4 GB'den fazla RAM desteklemediği yazılmış ama bir arkadaşımın tavsiyesiyle 4 GB RAM daha taktım ve çalıştı. Bu yüzden yeni anakart vs. almak yerine Q9650'ye uygun bir ekran kartı almak istiyorum. aklımda GTX1650 4GB var. PSU 400W. Bu arada işlemci OC'li kullanacağım. PSU sıkıntı çıkarır mı?

O ekran kartı ile darboğaz olabilir diye düşünüyorum ama tam da emin değilim açıkçası. Şahsen AMD R9 serisi bir kart takardım ben.

PSU'nuz güzel. İşlemcinizin çarpan kilidi açıksa deneyerek en iyi OC ayarınızı bulabilirsiniz.

O ekran kartı ile darboğaz olabilir diye düşünüyorum ama tam da emin değilim açıkçası. Şahsen AMD R9 serisi bir kart takardım ben.

PSU'nuz güzel. İşlemcinizin çarpan kilidi açıksa deneyerek en iyi OC ayarınızı bulabilirsiniz.

Maalesef 1650 ekran kartı işlemciniz ile darboğaz yapacaktır. Bildiğim kadarı ile 750 Ti üstü kart almanız mantıklı olmaz. Bütçenize göre yeni bir sistem dizmek daha mantıklı.
R9 280X olur mu sizce 390'a baktım ama 2700 TL diyor bütçem en fazla 1800 1900 civarı sıfır almak istiyorum bu dönemde ikinci el hem sağlık açısından hem de sağlamlık açısından mantıksız geliyor.

R9 280X olur mu sizce 390'a baktım ama 2700 TL diyor bütçem en fazla 1800 1900 civarı sıfır almak istiyorum bu dönemde ikinci el hem sağlık açısından hem de sağlamlık açısından mantıksız geliyor.
R9 280X ile stabil çalıştığı farklı bir forumda yazılmış. Alıp kullanabilirsiniz. İkinci el konusunda ise gerekli testleri yaptırın (FurMark vb). GeT ile alırsanız denemek için birkaç gün süreniz oluyor eğer hata ile karşılaşırsanız iade edip paranızı anında geri alırsınız.

Ha yok garanti olsun istiyorum derseniz de en iyisi her zaman 0 almaktır zaten.

R9 280X ile stabil çalıştığı farklı bir forumda yazılmış. Alıp kullanabilirsiniz. İkinci el konusunda ise gerekli testleri yaptırın (FurMark vb). GeT ile alırsanız denemek için birkaç gün süreniz oluyor eğer hata ile karşılaşırsanız iade edip paranızı anında geri alırsınız.

Ha yok garanti olsun istiyorum derseniz de en iyisi her zaman 0 almaktır zaten.
Sağolun şu andaki ekran kartım HD4600 de rezil CS:GO bile oynatmıyor 30 FPS :D aslında Amazon'da Halloween indirimleri oluyor oradan alabilirim

R9 280 i sıfır almayın ikinci elini 1000 TL altında bulursunuz.
Bu arada R9 280'e PSU yetersiz kalabilir nerden baksan 150-180 Watt elektrik çekiyor.
GTX 750 Ti arayın.
Aslında 800TL'ye arkadaşım satıyor 750ti ama daha iyisini alabilirsem bütçem var diye sormak istedim Cyberpunk ön sipariş verdim oynamak istiyorum çok 1050ti alsam olmaz mı sizce onu beslemez mi şu arkadaş BF1 oynamış ultra ayarlarda OC'li tabiki

Aslında 800TL'ye arkadaşım satıyor 750ti ama daha iyisini alabilirsem bütçem var diye sormak istedim Cyberpunk ön sipariş verdim oynamak istiyorum çok 1050ti alsam olmaz mı sizce onu beslemez mi şu arkadaş BF1 oynamış ultra ayarlarda OC'li tabiki
1050Ti'ı besler. Neredeyse aynı güçte kartlar zaten.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı