Q9650 sistem için ekran kartı önerisi

Bütçe
1000

Kare Tilki

Hectopat
Daha fazla  
Sistemim.
  • Windows 8.1 64 Bit.
  • AMD Radeon HD 6450.
  • RAM 4 GB 800MHz.
  • Foxconn G31MVP G31MXP.
  • Intel Q9650.
  • PSU 200 watt.
Hepsini yazmam gerekmiyordu ama yine de olsun.

Fiyatına göre şu 6450'den iyi ekran kartı arıyorum.

Kartınızı yükseltseniz bile o RAM miktarı sıkıntı çıkaracaktır oyunlarda. En azından 8GB öneririm fakat anakartınız 4GB üstünü desteklemiyor sanırım.

PSU'nuz da çok düşük bu yüzden olabildiğince az güç harcayan bir kart lazım GT 1030 gibi.

Kartınızı yükseltseniz bile o RAM miktarı sıkıntı çıkaracaktır oyunlarda. En azından 8 GB öneririm fakat anakartınız 4 GB üstünü desteklemiyor sanırım.

PSU'nuz da çok düşük ve işlemciniz çok güç harcıyor bu yüzden olabildiğince az güç harcayan bir kart lazım GT 1030 gibi.

Yeni oyunlara fazla bakmıyorum eski oyunlar Max ayarlarında olsun istedim RAM dolmuyor genellikle.

Kartınızı yükseltseniz bile o RAM miktarı sıkıntı çıkaracaktır oyunlarda. En azından 8 GB öneririm fakat anakartınız 4 GB üstünü desteklemiyor sanırım.

PSU'nuz da çok düşük bu yüzden olabildiğince az güç harcayan bir kart lazım GT 1030 gibi.

Tavsiye ettiğiniz PSU var mı 200W'den çok fazla olanını alsam sorun olmaz değil mi ya da 300-400W.

Kaliteli 300W ya da 400W işinizi çok rahat görür normalde ama aldığınız ya da alacağınız ekran kartına göre PCI-e güç çıkışı olmasına dikkat etmeniz gerekebilir. Üstüne bir de anakart RAM desteği malumunuz...

Kaliteli 300W ya da 400W işinizi çok rahat görür normalde ama aldığınız ya da alacağınız ekran kartına göre PCI-e güç çıkışı olmasına dikkat etmeniz gerekebilir. Üstüne bir de anakart RAM desteği malumunuz...

DDR2 anakart daha fazla RAM destekleyen bulabilsem aslında bende 6 GB RAM var ama 2 tane takıldığı için şu an 4 GB bilgisayarımdaki PSU'yu hiç bilmiyorum özellikleri nerede yazar?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı