Q9650 sisteme RX460 takmak

osman9561

Hectopat
Daha fazla  
  • İntel Core 2 Quad Q9650 3.0GHz (4 CPu)
  • 8 GB RAM
  • Gigabyte EP45T-UD3LR anakart
  • Windows 8.1 64bit
Bu sisteme MSI RX460 2G OC 2GB GDDR5 128Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı ekran kartını veya Asus Nvidia GeForce GTX 750 Ti 2GB 128Bit GDDR5 (DX11.2) Fiyatı şu ekran kartını takmak istiyorum.

Ama AMD daha ucuz olduğu için AMD düşünüyorum. İki ekran kartı içinde yorumlarınızı bekliyorum. Sistemime uyar mı, darboğaz yapar mı bu tarz soruların hepsinin cevabını verirseniz sevinirim.

Birde AMD alırssam çevirici almak zorunda kalıcam bir performans düşüklüğüne sebep olur mu?

Eğer 750 Tİ alırsam böyle bir sorun olmayacak.

Birde ben bu kadar şeyi düşünmüşken bide yani bu ekran kartlarıyla performans nasıl olur?
Yani ben dying light, GTA 5, Rainbow Six Siege, Skyrim online tarzı oyunlar oynamayı düşünüyorum bu ekran kartı ile bu oyunları rahat oynayabilir miyim? Hangi ayarda kaç FPS alırım birde bunu söylerseniz sevinirim?
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz geç olacak ama olsun. Darboğaz genel olarak yapmayacaktır. rx 460 ve gtx 750 karşılaşmasından kesinlikle rx 460'ı seçmelisin. Oyun testlerini ise internette bulabilirsin. Aldıysanız da hayırlı olsun.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı