Q9650 ve RX 460 CS:GO'da darboğaz mı yapıyor?

İşletim sistemi
Windows 10
RAM
4*4
Islemci Q9650.eski kart HD 4770 120 150 FPS alabiliyordum. RX 460 2 GB taktim ve Inferno'da 130 FPS'lerden 30 FPS'lere dustu. Sonra duzeldi. Anlik donmalar oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun içi değerlere göz atmamız gerek, MSI Afterburner ile oyun içindeyken ekran görüntüsü atabilir misiniz?

Kurup tekrar donerim hocam.

RX 460, 750 Ti'dan güçlü bir kart, geçen bir konuda 750 Ti'da darboğaz yaşayan birinin konusunu okumuştum, muhtemelen RX 460 ile darboğaz yaşayacaksınız ama 720p kullanıyorsanız, 1080P'de yaşamayabilirsiniz.

Oyun 4:3 1024*768 cozunurlukte.

Oyun içi değerlere göz atmamız gerek, MSI Afterburner ile oyun içindeyken ekran görüntüsü atabilir misiniz?

Afterburner ile CS de degerler gozukmuyor hocam(MSI Afterburner ve RivaTuner acik ods de goster yaptim cogu seyi)

Son düzenleme:
CS'de gözükmesi için bir kod metni falan vardı sanırım. İnternetten bakın. Bulursunuz.

-Allow_third_party_software sanirim ama guven faktorunu dusuruyor neyse isimi hallettikden sonra silerim.

Hocam bugün biraz gec oldu ek olarak uykum var yarin musait olunca atarim

Hocam cogu zaman ekran karti kullanimi islemciden yuksek oluyor. Ve sanirim darbogaz oluyor. Ama şu an oyunu rahat oynuyorum 130-180 FPS arasi. OC yapsam duzelir diye tahmin ediyorum FPS de bir miktar artar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Afterburner'in kayit edicisi ile de kayit etmistim yine de siz bakin isterseniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…