Q9650 ve RX 460 CS:GO'da darboğaz mı yapıyor?

İşletim sistemi
Windows 10
RAM
4*4
Islemci Q9650.eski kart HD 4770 120 150 FPS alabiliyordum. RX 460 2 GB taktim ve Inferno'da 130 FPS'lerden 30 FPS'lere dustu. Sonra duzeldi. Anlik donmalar oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı kullanımı arada %0'a vuruyor, RAM veya HDD sorunu olabilir darboğaz dışında.

HDD şu an Full dolu 750GB'in. 10 20GB bos alan var bu etkiliyor olabilir mi? Birazdan saglik durumuna bakacağım hocam.

Ekran kartı kullanımı arada %0'a vuruyor, RAM veya HDD sorunu olabilir darboğaz dışında.

Screenshot (15).png

Screenshot (16).png

Son düzenleme:
Fazla güvenmeyin derim hocam ona, zaten +10 yıllık diyorsunuz :) Hatta elinizde varsa baska bir depolama birimi, ona Windows kurup oyunlara drop giriyor mu diye bakabilirsiniz.

Fazla güvenmeyin derim hocam ona, zaten +10 yıllık diyorsunuz :) hatta elinizde varsa baska bir depolama birimi, ona Windows kurup oyunlara drop giriyor mu diye bakabilirsiniz.

Hocam 2 tane vardı 250'lık le oynarken olmuyordu ekran kartıda eskı karttı. Eskı kartla 750 dede sorun olmuyordu ekran kartını degıstırdıkten sonra oyle oldu. GTA 5 oynadım onda sıkıntı yoktu ayrıca.

Hocam HDD'nin değerleri çok kötü, bilmiyorum tabii daha önce nasıl performans verdiğini fakat ekran kartı kullanımının %0'a vurması işlemci kaynaklı olamaz. Ayrıca oyunun çözünürlüğünü de monitörün çözünürlüğüne getirdiniz mi?

Cozunurlugu her zaman 1024*768 4:3 de oynuyorum.

Yükseltin hocam çözünürlüğü de, çözünürlük düşük olunca işlemciye binen yük artıyor. Çözünürlük ne kadar yüksek olursa o kadar ekran kartını kullanırsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı