Q9650 ve RX 460 CS:GO'da darboğaz mı yapıyor?

İşletim sistemi
Windows 10
RAM
4*4
Islemci Q9650.eski kart HD 4770 120 150 FPS alabiliyordum. RX 460 2 GB taktim ve Inferno'da 130 FPS'lerden 30 FPS'lere dustu. Sonra duzeldi. Anlik donmalar oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı kullanımı arada %0'a vuruyor, RAM veya HDD sorunu olabilir darboğaz dışında.

Son düzenleme:
Fazla güvenmeyin derim hocam ona, zaten +10 yıllık diyorsunuz Hatta elinizde varsa baska bir depolama birimi, ona Windows kurup oyunlara drop giriyor mu diye bakabilirsiniz.

Fazla güvenmeyin derim hocam ona, zaten +10 yıllık diyorsunuz hatta elinizde varsa baska bir depolama birimi, ona Windows kurup oyunlara drop giriyor mu diye bakabilirsiniz.

Hocam 2 tane vardı 250'lık le oynarken olmuyordu ekran kartıda eskı karttı. Eskı kartla 750 dede sorun olmuyordu ekran kartını degıstırdıkten sonra oyle oldu. GTA 5 oynadım onda sıkıntı yoktu ayrıca.

Hocam HDD'nin değerleri çok kötü, bilmiyorum tabii daha önce nasıl performans verdiğini fakat ekran kartı kullanımının %0'a vurması işlemci kaynaklı olamaz. Ayrıca oyunun çözünürlüğünü de monitörün çözünürlüğüne getirdiniz mi?

Cozunurlugu her zaman 1024*768 4:3 de oynuyorum.

Yükseltin hocam çözünürlüğü de, çözünürlük düşük olunca işlemciye binen yük artıyor. Çözünürlük ne kadar yüksek olursa o kadar ekran kartını kullanırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…