B bertek41 Megapat Katılım 7 Ekim 2017 Mesajlar 688 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2021 #11 missxecutioner dedi: Programın kurulum .exesine uyarı atıyor, Torrent'lik bir durum yokta neyse kullanıyorum aktif olarak. Genişletmek için tıkla... Yok yani demek istediğim program zararsız ama zararlı olabilecek şekilde kullanılabileceğinden dolayı uyarı vardır.
missxecutioner dedi: Programın kurulum .exesine uyarı atıyor, Torrent'lik bir durum yokta neyse kullanıyorum aktif olarak. Genişletmek için tıkla... Yok yani demek istediğim program zararsız ama zararlı olabilecek şekilde kullanılabileceğinden dolayı uyarı vardır.
harun_pc Decapat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #12 Walter H. White dedi: qBittorrent açık kaynaklı ve son derece güvenilir bir Torrent istemcisi. Uzun süredir kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam selam qBittorrent aracılığıyla oyun indireceğimde hangi oyun ndirme sitesini önerirsiniz tam inidr falan vb var onlat güvenilir mi?
Walter H. White dedi: qBittorrent açık kaynaklı ve son derece güvenilir bir Torrent istemcisi. Uzun süredir kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam selam qBittorrent aracılığıyla oyun indireceğimde hangi oyun ndirme sitesini önerirsiniz tam inidr falan vb var onlat güvenilir mi?