Kadirkaa Centipat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 276 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #1 Devam etmiyor. Normalde ben durdursam "duraklatıldı" diye yazması gerekiyor ama Torrent'e yüklediğim gibi "durduruldu" diye yazıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Nisan 2024
Devam etmiyor. Normalde ben durdursam "duraklatıldı" diye yazması gerekiyor ama Torrent'e yüklediğim gibi "durduruldu" diye yazıyor.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.226 Makaleler 3 Çözümler 83 17 Şubat 2024 #2 Kadirkaa dedi: Eki Görüntüle 2116053 Devam etmiyor. Normalde ben durdursam "duraklatıldı" diye yazması gerekiyor ama Torrent'e yüklediğim gibi "durduruldu" diye yazıyor. Genişletmek için tıkla... Devam etmeye zorladınız mı? Artı 0 Eksi
Kadirkaa dedi: Eki Görüntüle 2116053 Devam etmiyor. Normalde ben durdursam "duraklatıldı" diye yazması gerekiyor ama Torrent'e yüklediğim gibi "durduruldu" diye yazıyor. Genişletmek için tıkla... Devam etmeye zorladınız mı?
KS KS Kadirkaa Centipat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 276 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #3 Maxtoric dedi: Devam etmeye zorladınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet yine de olmuyor ama bazen kapatıp açınca ve uzun süre bekleyenince oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Nisan 2024 Artı 0 Eksi
Maxtoric dedi: Devam etmeye zorladınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet yine de olmuyor ama bazen kapatıp açınca ve uzun süre bekleyenince oluyor.