Sapphire1525 Kilopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 5.011 Makaleler 4 Çözümler 20 21 Mart 2021 #11 Cenkkaraman dedi: Ona nasıl bakıyoruz? İnternet mi? Genişletmek için tıkla... Hız testi yapın internetten. Ayrıca gönderme yapmana gerek yok.
Cenkkaraman dedi: Ona nasıl bakıyoruz? İnternet mi? Genişletmek için tıkla... Hız testi yapın internetten. Ayrıca gönderme yapmana gerek yok.
Pyfizz Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 210 Çözümler 1 Yer Dünya 21 Mart 2021 #12 lz8 dedi: E hocam Torrent de aynı şekilde. Genişletmek için tıkla... Hocam ben işletim sistemlerini falan genelde Torrent'ten indiriyorum daha hızlı olduğu için. Korsana girdiğini sanmıyorum.
lz8 dedi: E hocam Torrent de aynı şekilde. Genişletmek için tıkla... Hocam ben işletim sistemlerini falan genelde Torrent'ten indiriyorum daha hızlı olduğu için. Korsana girdiğini sanmıyorum.
Cenkkaraman Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 1.492 Çözümler 1 21 Mart 2021 #13 Lindamca dedi: Göndermene gerek yok. Durdurup işine devam edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam yani dosyayı açıp çalıştırsam bir sıkıntı olmaz yani değil mi? Pyfizz dedi: Hocam ben işletim sistemlerini falan genelde Torrent'ten indiriyorum daha hızlı olduğu için. Korsana girdiğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Demek istediğimde bu hatalı işletim sistemi olmaz değil mi? Göndermeye gerek yok mu?
Lindamca dedi: Göndermene gerek yok. Durdurup işine devam edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam yani dosyayı açıp çalıştırsam bir sıkıntı olmaz yani değil mi? Pyfizz dedi: Hocam ben işletim sistemlerini falan genelde Torrent'ten indiriyorum daha hızlı olduğu için. Korsana girdiğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Demek istediğimde bu hatalı işletim sistemi olmaz değil mi? Göndermeye gerek yok mu?
Lindamca Picopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 807 21 Mart 2021 #14 Cenkkaraman dedi: Anladım hocam yani dosyayı açıp çalıştırsam bir sıkıntı olmaz yani değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Ben böyle sorun yaşamadım.
Cenkkaraman dedi: Anladım hocam yani dosyayı açıp çalıştırsam bir sıkıntı olmaz yani değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Ben böyle sorun yaşamadım.
Sapphire1525 Kilopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 5.011 Makaleler 4 Çözümler 20 21 Mart 2021 #15 Cenkkaraman dedi: Anladım hocam yani dosyayı açıp çalıştırsam bir sıkıntı olmaz yani değil mi? Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz hocam. Kurun direkt.
Cenkkaraman dedi: Anladım hocam yani dosyayı açıp çalıştırsam bir sıkıntı olmaz yani değil mi? Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz hocam. Kurun direkt.
mirsady Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 3.603 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Eskişehir 21 Mart 2021 #16 İndirme işlemi bitmiş rahatlıkla kullanabilirsin.
Pyfizz Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 210 Çözümler 1 Yer Dünya 21 Mart 2021 #17 Cenkkaraman dedi: Demek istediğimde bu hatalı işletim sistemi olmaz değil mi? Göndermeye gerek yok mu? Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef o konuda bilgim yok genelde Linux indirdiğimden kısa sürüyordu ben de bilgisayarı açık bırakıp telefona falan bakıyordum. O yüzden bir şey diyemeyeceğim :/.
Cenkkaraman dedi: Demek istediğimde bu hatalı işletim sistemi olmaz değil mi? Göndermeye gerek yok mu? Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef o konuda bilgim yok genelde Linux indirdiğimden kısa sürüyordu ben de bilgisayarı açık bırakıp telefona falan bakıyordum. O yüzden bir şey diyemeyeceğim :/.
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.280 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 21 Mart 2021 #18 Normalde gönderme hızınız kaç?