qBittorrent gönderme hızı nasıl arttırılır?

İsimsizMan09

Hectopat
Arkadaşlar ben 38 GB'lık bir dosya indirdim ve bu dosyayı upload ediyorum başkaları da yararlansın diye fakat indirirken 20mbps/s'e kadar çıkan indirme hızım gönderirken şu anda 245kib yazıyor. Benim 100Mbps upload hızım var neden bu şekilde upload ediyorum indirenlerin internet hızları mı düşük?

Oranım o kadar düşük ki 0, 0, 2 anca olmuş. Upload hızı aşırı düşük kişilere verilen.
Aşağıya incelemek isteyen kişiler için bırakıyorum tam halini.

Eki Görüntüle 2312012

Dosya Ekleri

• 1726510820226.png
    1726510820226.png
    4,8 KB · Görüntüleme: 97
Son düzenleme:
Arkadaşlar ben 38 GB'lık bir dosya indirdim ve bu dosyayı upload ediyorum başkaları da yararlansın diye fakat indirirken 20mbps/s'e kadar çıkan indirme hızım gönderirken şu anda 245kib yazıyor. Benim 100Mbps upload hızım var neden bu şekilde upload ediyorum indirenlerin internet hızları mı düşük?

Oranım o kadar düşük ki 0, 0, 2 anca olmuş. Upload hızı aşırı düşük kişilere verilen.
Aşağıya incelemek isteyen kişiler için bırakıyorum tam halini.

Eki Görüntüle 2312012
İhtiyaca göre upload alıyor olabilir. Bende de bazen bir yükseliyor bir düşüyor.

Seeder sayısı fazla olunca normal. Leecher'lar diğer seederlardan da alıyor paket, sizden de. Torrent mantığı öyle işliyor. Gerektiği kadar alıyor sizin internetinizle alakalı bir sorun yok.

Seeder = Dosyayı leecher'a gönderen
Leecher = Dosyayı seeder'dan alan

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı