Geforce Mx130
Kilopat
Bir dosyayı indiriyorum çok az kaldı ancak toplam gönderme daha 3GB. Dosya 60GB bunu nasıl çözebilirim? Gönderme yapmadan dosyayi acabilir miyim?
Bir dosyayı indiriyorum çok az kaldı ancak toplam gönderme daha 3GB. Dosya 60GB bunu nasıl çözebilirim? Gönderme yapmadan dosyayi acabilir miyim?
Hocam gönderme hızı ne işe yarıyor?(mala anlatir gibi anlatın lütfen.)Açabilirsiniz. Gönderme diğer kullanıcıların indirmesi için. Bırakın diğerleri göndersin eğer gönderme hızınız düşükse gerek yok.
Dosyanın indirme GBsi bitince listeden kaldirayim o zaman degil mi?İndirme bittiğinde dosyayı açabilirsin. Gönderme, senin başka kullanıcılara yaptığın uploadı ifade eder. Onun sınırı yok. Torrenti listende tuttuğun sürece terabaytlarca upload gönderebilirsin sonsuza kadar.![]()
Torrent kullanırken herkes herkese elindeki veriyi atar, sen de snein indirdiğin kadarını millete yolluyosun. İndirme hızını etkilemez.Hocam gönderme hızı ne işe yarıyor?(mala anlatir gibi anlatın lütfen.)
Hocam gönderme hızı ne işe yarıyor?(mala anlatir gibi anlatın lütfen.)
Dosyanın indirmesi bitince, dosyayı listeden kaldirayim mi? Göndermeye devam mi etsinTorrent kullanırken herkes herkese elindeki veriyi atar, sen de snein indirdiğin kadarını millete yolluyosun. İndirme hızını etkilemez.
Dosyanın indirmesi bitince, dosyayı listeden kaldirayim mi? Göndermeye devam mi etsin![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.