Çözüldü qBitTorrent gönderme yapmaya gerek var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Geforce Mx130

Kilopat
Bir dosyayı indiriyorum çok az kaldı ancak toplam gönderme daha 3GB. Dosya 60GB bunu nasıl çözebilirim? Gönderme yapmadan dosyayi acabilir miyim?

Çözüm
Bir dosyayı indiriyorum çok az kaldı ancak toplam gönderme daha 3GB. Dosya 60GB bunu nasıl çözebilirim? Gönderme yapmadan dosyayi acabilir miyim?

Açabilirsiniz. Gönderme diğer kullanıcıların indirmesi için. Bırakın diğerleri göndersin eğer gönderme hızınız düşükse gerek yok.

Açabilirsiniz. Gönderme diğer kullanıcıların indirmesi için. Bırakın diğerleri göndersin eğer gönderme hızınız düşükse gerek yok.

Çözüm
İndirme bittiğinde dosyayı açabilirsin. Gönderme, senin başka kullanıcılara yaptığın uploadı ifade eder. Onun sınırı yok. Torrenti listende tuttuğun sürece terabaytlarca upload gönderebilirsin sonsuza kadar.

Dosyanın indirme GBsi bitince listeden kaldirayim o zaman degil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…