Agah gibi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 30 3 Ocak 2024 #1 uTorrent kullanıyordum buna geçtim. Herhangi bir siteden indireceğim Torrent uzantılı dosyayı qbittorent ile indirebilir miyim?
uTorrent kullanıyordum buna geçtim. Herhangi bir siteden indireceğim Torrent uzantılı dosyayı qbittorent ile indirebilir miyim?
U ULSDRTR Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 769 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #2 Agah gibi dedi: uTorrent kullanıyordum buna geçtim. Herhangi bir siteden indireceğim Torrent uzantılı dosyayı qbittorent ile indirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet, indirebilirsiniz.
Agah gibi dedi: uTorrent kullanıyordum buna geçtim. Herhangi bir siteden indireceğim Torrent uzantılı dosyayı qbittorent ile indirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet, indirebilirsiniz.
Agah gibi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 30 3 Ocak 2024 #3 ULSDRTR dedi: Evet, indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... uTorrent'te yaptığım şeyleri bunda da yapabilirim doğru mudur?
ULSDRTR dedi: Evet, indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... uTorrent'te yaptığım şeyleri bunda da yapabilirim doğru mudur?
U ULSDRTR Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 769 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #4 Agah gibi dedi: uTorrent'te yaptığım şeyleri bunda da yapabilirim doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Doğrudur. Hatta QBittorrent, uTorrent'ten daha iyidir.
Agah gibi dedi: uTorrent'te yaptığım şeyleri bunda da yapabilirim doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Doğrudur. Hatta QBittorrent, uTorrent'ten daha iyidir.
Agah gibi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 30 3 Ocak 2024 #5 ULSDRTR dedi: Doğrudur. Hatta QBittorrent, uTorrent'ten daha iyidir. Genişletmek için tıkla... O niye hocam? Ben pek bir fark göremedim. (Reklamlar harici)
ULSDRTR dedi: Doğrudur. Hatta QBittorrent, uTorrent'ten daha iyidir. Genişletmek için tıkla... O niye hocam? Ben pek bir fark göremedim. (Reklamlar harici)
slorixsh Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 558 Çözümler 2 Yer İzmir, Turkiye Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 12GB ASUS PRIME B660M-K D4 2X16 3200MHz DDR4 RAM Intel i5 12400 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, Web Developer 3 Ocak 2024 #6 Agah gibi dedi: O niye hocam? Ben pek bir fark göremedim. (reklamlar harici) Genişletmek için tıkla... Hız kısıtlaması yok diye biliyorum. Bazı Torrent'leri browserdan indirmeme göre 3 kat hızlı indiriyordu tabii bu değişkenlik gösterebilir.
Agah gibi dedi: O niye hocam? Ben pek bir fark göremedim. (reklamlar harici) Genişletmek için tıkla... Hız kısıtlaması yok diye biliyorum. Bazı Torrent'leri browserdan indirmeme göre 3 kat hızlı indiriyordu tabii bu değişkenlik gösterebilir.