Emreex0 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 799 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #11 Zurnadürüm dedi: PeerBlock | Home www.peerblock.com Genişletmek için tıkla... Peki bu program zararlı iplerden koruması için ne yapmalıyım bilmiyorum.
Zurnadürüm dedi: PeerBlock | Home www.peerblock.com Genişletmek için tıkla... Peki bu program zararlı iplerden koruması için ne yapmalıyım bilmiyorum.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #12 Emreex0 dedi: Peki bu program zararlı iplerden koruması için ne yapmalıyım, bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sadece kurulumda firewall gibi izin veriyorsun. Veritabanını güncelliyor ve karalistede olan IP adresinden gelen P2P, FTP, HTTP verileri engelliyor.
Emreex0 dedi: Peki bu program zararlı iplerden koruması için ne yapmalıyım, bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sadece kurulumda firewall gibi izin veriyorsun. Veritabanını güncelliyor ve karalistede olan IP adresinden gelen P2P, FTP, HTTP verileri engelliyor.
Emreex0 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 799 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #13 Zurnadürüm dedi: Sadece kurulumda firewall gibi izin veriyorsun. Veritabanını güncelliyor ve karalistede olan IP adresinden gelen p2p, ftp, HTTP verileri engelliyor. Genişletmek için tıkla... Sizce güvenli midir peki?
Zurnadürüm dedi: Sadece kurulumda firewall gibi izin veriyorsun. Veritabanını güncelliyor ve karalistede olan IP adresinden gelen p2p, ftp, HTTP verileri engelliyor. Genişletmek için tıkla... Sizce güvenli midir peki?
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #14 Emreex0 dedi: Sizce güvenli midir peki? Genişletmek için tıkla... Güvenli olmassa önermez.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #15 Zurnadürüm dedi: Sadece kurulumda firewall gibi izin veriyorsun. Veritabanını güncelliyor ve karalistede olan IP adresinden gelen P2P, FTP, HTTP verileri engelliyor. Genişletmek için tıkla... Şu şekilde paneli var.
Zurnadürüm dedi: Sadece kurulumda firewall gibi izin veriyorsun. Veritabanını güncelliyor ve karalistede olan IP adresinden gelen P2P, FTP, HTTP verileri engelliyor. Genişletmek için tıkla... Şu şekilde paneli var.
Emreex0 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 799 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #16 Zurnadürüm dedi: Eki Görüntüle 878687 Şu şekilde paneli var. Genişletmek için tıkla... İndirirdim teşekkür ederim
Zurnadürüm dedi: Eki Görüntüle 878687 Şu şekilde paneli var. Genişletmek için tıkla... İndirirdim teşekkür ederim
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #17 Emreex0 dedi: Sizce güvenli midir peki? Genişletmek için tıkla... PeerBlock - Wikipedia en.wikipedia.org Wikipedia'da en son sürümü 1.1 7 sene önce çıktığı diyor Fakat 1.2 sürümü mevcut.
Emreex0 dedi: Sizce güvenli midir peki? Genişletmek için tıkla... PeerBlock - Wikipedia en.wikipedia.org Wikipedia'da en son sürümü 1.1 7 sene önce çıktığı diyor Fakat 1.2 sürümü mevcut.
Emreex0 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 799 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #18 Zurnadürüm dedi: Eki Görüntüle 878687 Şu şekilde paneli var. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf yüklemeye çalışıyorum ancak internetim yavaş kurulumdan sonra peerblock açtıktan sonraki pencerede P2P malware falan kutucuklar var hangilerini seçmeliyim? Ve always allow HTTP diyor bu kutucuğa seçmem gerekiyor mu? Zurnadürüm dedi: PeerBlock - Wikipedia en.wikipedia.org Wikipedia'da en son sürümü 1.1 7 sene önce çıktığı diyor. Fakat 1.2 sürümü mevcut. Genişletmek için tıkla... Kapatma tuşuna bastım bir şey işaretlemeyerek program açıldı hangisini seçmeliyim eğer önemli şeyler varsa silip geri kurayım. Son düzenleme: 14 Şubat 2021
Zurnadürüm dedi: Eki Görüntüle 878687 Şu şekilde paneli var. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf yüklemeye çalışıyorum ancak internetim yavaş kurulumdan sonra peerblock açtıktan sonraki pencerede P2P malware falan kutucuklar var hangilerini seçmeliyim? Ve always allow HTTP diyor bu kutucuğa seçmem gerekiyor mu? Zurnadürüm dedi: PeerBlock - Wikipedia en.wikipedia.org Wikipedia'da en son sürümü 1.1 7 sene önce çıktığı diyor. Fakat 1.2 sürümü mevcut. Genişletmek için tıkla... Kapatma tuşuna bastım bir şey işaretlemeyerek program açıldı hangisini seçmeliyim eğer önemli şeyler varsa silip geri kurayım.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #19 Emreex0 dedi: Ve always allow HTTP diyor bu kutucuğa seçmem gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... P2P ayarında blocked yazıyorsa elleme. HTTP için güvenlik duvarı olsun istemiyorsan seçebilirsin. Mesela bende seçili.
Emreex0 dedi: Ve always allow HTTP diyor bu kutucuğa seçmem gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... P2P ayarında blocked yazıyorsa elleme. HTTP için güvenlik duvarı olsun istemiyorsan seçebilirsin. Mesela bende seçili.
Emreex0 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 799 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #20 Zurnadürüm dedi: P2P ayarında blocked yazıyorsa elleme. HTTP için güvenlik duvarı olsun istiyorsan seçebilirsin. Mesela bende seçili. Genişletmek için tıkla... HTTP is blocked yazıyor sağ üstte. Zurnadürüm dedi: P2P ayarında blocked yazıyorsa elleme. HTTP için güvenlik duvarı olsun istiyorsan seçebilirsin. Mesela bende seçili. Genişletmek için tıkla... Ama bir şey engellemiyor.
Zurnadürüm dedi: P2P ayarında blocked yazıyorsa elleme. HTTP için güvenlik duvarı olsun istiyorsan seçebilirsin. Mesela bende seçili. Genişletmek için tıkla... HTTP is blocked yazıyor sağ üstte. Zurnadürüm dedi: P2P ayarında blocked yazıyorsa elleme. HTTP için güvenlik duvarı olsun istiyorsan seçebilirsin. Mesela bende seçili. Genişletmek için tıkla... Ama bir şey engellemiyor.