E elburuz Megapat Katılım 25 Eylül 2016 Mesajlar 845 Çözümler 1 20 Mayıs 2023 #1 Portable qBitTorrent kullanıyorum. Bugün açtığımda ilk kurulmuş gibi sıfır ayarlarda açıldı. Yarım kalan indirmeler ve bitenler yoktu. Nasıl düzeltilir?
Portable qBitTorrent kullanıyorum. Bugün açtığımda ilk kurulmuş gibi sıfır ayarlarda açıldı. Yarım kalan indirmeler ve bitenler yoktu. Nasıl düzeltilir?
X Xscape Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2015 Mesajlar 1.976 Makaleler 29 Çözümler 58 Yer Türkiye 20 Mayıs 2023 #2 Portable'nin genel mantığı budur diye biliyorum. Kapatıp yeniden açtığınızda sıfırlar kendini. Artı 0 Eksi
KS KS E elburuz Megapat Katılım 25 Eylül 2016 Mesajlar 845 Çözümler 1 20 Mayıs 2023 #3 Xscape dedi: Portable'nin genel mantığı budur diye biliyorum. Kapatıp yeniden açtığınızda sıfırlar kendini. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık iki senedir kullanıyorum. Farklı PC'lerde dönüşümlü olarak kullandım. Bugün hepsi karıştı. Harici disk üzerinden çalışıyordu. Artı 0 Eksi
Xscape dedi: Portable'nin genel mantığı budur diye biliyorum. Kapatıp yeniden açtığınızda sıfırlar kendini. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık iki senedir kullanıyorum. Farklı PC'lerde dönüşümlü olarak kullandım. Bugün hepsi karıştı. Harici disk üzerinden çalışıyordu.