AyiBogan44 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 1.135 Çözümler 4 6 Eylül 2021 #21 naberinnaberi dedi: Evet öyle zaten. Genişletmek için tıkla... Hououin Kyouma dedi: Ayarları kendine göre ayarlar. Bundan sonrası geriye sana kalmış. Genişletmek için tıkla... Tepsiye alındı nedir?
naberinnaberi dedi: Evet öyle zaten. Genişletmek için tıkla... Hououin Kyouma dedi: Ayarları kendine göre ayarlar. Bundan sonrası geriye sana kalmış. Genişletmek için tıkla... Tepsiye alındı nedir?
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.227 Çözümler 86 6 Eylül 2021 #22 AyiBogan44 dedi: Tepsiye alındı nedir? Genişletmek için tıkla... Arka planda duruyor hazır halinde.
AyiBogan44 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 1.135 Çözümler 4 6 Eylül 2021 #23 Bir de bu bana başta yasal uyarı gibi bir şey söyledi.
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 6 Eylül 2021 #24 AyiBogan44 dedi: Tepsiye alındı nedir? Genişletmek için tıkla... Hani küçük uygulamacıkların bulunduğu çubuk. AyiBogan44 dedi: Bir de bu bana başta yasal uyarı gibi bir şey söyledi. Genişletmek için tıkla... Tamamen kendi sorumluluğunda yani onu söyledi.
AyiBogan44 dedi: Tepsiye alındı nedir? Genişletmek için tıkla... Hani küçük uygulamacıkların bulunduğu çubuk. AyiBogan44 dedi: Bir de bu bana başta yasal uyarı gibi bir şey söyledi. Genişletmek için tıkla... Tamamen kendi sorumluluğunda yani onu söyledi.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.227 Çözümler 86 6 Eylül 2021 #25 AyiBogan44 dedi: Bir de bu bana başta yasal uyarı gibi bir şey söyledi. Genişletmek için tıkla... Yasa dışı bir şey yaparsanız sorumlusu ben değilim diyor
AyiBogan44 dedi: Bir de bu bana başta yasal uyarı gibi bir şey söyledi. Genişletmek için tıkla... Yasa dışı bir şey yaparsanız sorumlusu ben değilim diyor
AyiBogan44 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 1.135 Çözümler 4 6 Eylül 2021 #26 Hououin Kyouma dedi: Yasa dışı bir şey yaparsanız sorumlusu ben değilim diyor Genişletmek için tıkla... Korsan yasa dışı değil herhalde yani Türkiye'de.
Hououin Kyouma dedi: Yasa dışı bir şey yaparsanız sorumlusu ben değilim diyor Genişletmek için tıkla... Korsan yasa dışı değil herhalde yani Türkiye'de.
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 6 Eylül 2021 #27 AyiBogan44 dedi: Korsan yasa dışı değil herhalde yani Türkiye'de. Genişletmek için tıkla... Paylaşmak yasa dışı.
AyiBogan44 dedi: Korsan yasa dışı değil herhalde yani Türkiye'de. Genişletmek için tıkla... Paylaşmak yasa dışı.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.227 Çözümler 86 6 Eylül 2021 #28 AyiBogan44 dedi: Korsan yasa dışı değil herhalde yani Türkiye'de. Genişletmek için tıkla... Sanırsam evet. Doğru kullandığınız müddetçe bir şey olmaz.
AyiBogan44 dedi: Korsan yasa dışı değil herhalde yani Türkiye'de. Genişletmek için tıkla... Sanırsam evet. Doğru kullandığınız müddetçe bir şey olmaz.
AyiBogan44 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 1.135 Çözümler 4 6 Eylül 2021 #29 Yani oyunu FitGirl'den yükleyip bize satan bilgisayarcı... Hououin Kyouma dedi: Sanırsam evet. Doğru kullandığınız müddetçe bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... naberinnaberi dedi: Paylaşmak yasa dışı. Genişletmek için tıkla...
Yani oyunu FitGirl'den yükleyip bize satan bilgisayarcı... Hououin Kyouma dedi: Sanırsam evet. Doğru kullandığınız müddetçe bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... naberinnaberi dedi: Paylaşmak yasa dışı. Genişletmek için tıkla...
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 6 Eylül 2021 #30 AyiBogan44 dedi: Yani oyunu FitGirl'den yükleyip bize satan bilgisayarcı... Genişletmek için tıkla... Evet, bakma kontrol edilmiyor yoksa başı belaya girerdi. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2021
AyiBogan44 dedi: Yani oyunu FitGirl'den yükleyip bize satan bilgisayarcı... Genişletmek için tıkla... Evet, bakma kontrol edilmiyor yoksa başı belaya girerdi.