Erfan.zamani Yoctopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #1 Merhaba, Yıllar önce qBitTorrent kullanıyorum. Bugün doğrudan torrent indirmek için bazı web siteleri gördüm. Sorum şu: qBitTorrent veya benzeri bir yazılım Torrent indirmenin daha iyi bir yolu mu, yoksa Zbigz.com - anonymous torrent cloud client #1 ve DirectDL - Doğrudan bağlantı ile torrentden indirin hizmetleri mi? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2022
Merhaba, Yıllar önce qBitTorrent kullanıyorum. Bugün doğrudan torrent indirmek için bazı web siteleri gördüm. Sorum şu: qBitTorrent veya benzeri bir yazılım Torrent indirmenin daha iyi bir yolu mu, yoksa Zbigz.com - anonymous torrent cloud client #1 ve DirectDL - Doğrudan bağlantı ile torrentden indirin hizmetleri mi?
G GumrukMemuru Picopat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 997 13 Ağustos 2023 #2 Erfan.zamani dedi: Merhaba, Yıllar önce qBitTorrent kullanıyorum. Bugün doğrudan torrent indirmek için bazı web siteleri gördüm. Sorum şu: qBitTorrent veya benzeri bir yazılım Torrent indirmenin daha iyi bir yolu mu, yoksa Zbigz.com - anonymous torrent cloud client #1 ve DirectDL - Doğrudan bağlantı ile torrentden indirin hizmetleri mi? Genişletmek için tıkla... Ayni hizmeti saglayan bedava bir discord sunucusu vardi. Onu kullanabilirsin diyecektim de hesabina 1 yildir girmemissin. Cok fazla torrent indirmiyorsan bu servirslere para vermene gerek yok.
Erfan.zamani dedi: Merhaba, Yıllar önce qBitTorrent kullanıyorum. Bugün doğrudan torrent indirmek için bazı web siteleri gördüm. Sorum şu: qBitTorrent veya benzeri bir yazılım Torrent indirmenin daha iyi bir yolu mu, yoksa Zbigz.com - anonymous torrent cloud client #1 ve DirectDL - Doğrudan bağlantı ile torrentden indirin hizmetleri mi? Genişletmek için tıkla... Ayni hizmeti saglayan bedava bir discord sunucusu vardi. Onu kullanabilirsin diyecektim de hesabina 1 yildir girmemissin. Cok fazla torrent indirmiyorsan bu servirslere para vermene gerek yok.