qBittorrent yavaş indiriyor

dr.dante

Centipat
Daha fazla  
Yeni bir Torrent kullanıcısıyım. qBittorrent kullanıyorum ama indirmeler çoğu zaman ilerlemiyor ya da komik hızlarda indiriyor. İndirmeye zorla diyorum ama hiçbir faydası olmuyor. Bunun sebebi aldığım site olabilir mi? Önerebileceğiniz kullanışlı Torrent siteleri mevcut mu?

Son düzenleyen: Moderatör:

Dostum, olay Torrent'in sitesi değil. Bu Torrent dediğin olay şu: Senin gibi 10 kişi bunu indiriyor, sen de bu indiren 10 kişinin bilgisayarından kendi bilgisayarına indiriyorsun. İndiren kişi arttıkça, tabii indirenler de Torrent'i açık tuttukça, senin indirme hızın artacaktır. Senlik bir olay yok yani.

Buradaki problem gönderim/kişi kısmında. Çok az kişi/seed var indirmeye çalıştığınız dosyalarda. İndireceğiniz şeyleri kişi/seed sayısına göre sıralayıp o şekilde indirin.

Hocam bu trackerları tam olarak nasıl kullanacağım? qBittorrent uygulamasına nasıl entegre edebilirim? Bir de seedleyen sayısının genelde çok olduğu Torrent sitesi tavsiyeniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…