Selamlar, bu üründen satın almak istiyorum, fakat kafamda birkaç soru işareti var.
1- Baskılı versiyonu ile normal versiyonu arasında Pad yüzeyi farkı var mı? Yoksa yüzeyin yapısı aynı mı?
2- Zamanla baskıdan dolayı bir sorun yaşar mıyım?
Bu fiyat seviyesinde önerebileceğiniz Mouse Padler varsa bekliyorum. Ek olarak 20-30 TL'lik 80x30, 40x40 boyutundaki ürünlere de kafam kaymıyor değil. Gerçekten performans anlamında daha mı iyi almayı planladığım Qck Mouse Pad?
Ben bunun düz siyahını kullanıyorum gayet memnunum. Qck+ almadan önce masada kullanıyordum ve mousepad e verilen parayı israf olarak görüyordum ama öyle değilmiş. Ama sana tavsiyem düz siyah renk almandır ne de olsa bazı zevkler geçicidir.
Ben bunun düz siyahını kullanıyorum gayet memnunum. Qck+ almadan önce masada kullanıyordum ve mousepad e verilen parayı israf olarak görüyordum ama öyle değilmiş. Ama sana tavsiyem düz siyah renk almandır ne de olsa bazı zevkler geçicidir.
Teşekkür ederim. Düz modeli 100-110 TL civarında, baskılı modeli ise 70 TL. Bu sebepten baskılı model alıyorum, yoksa gözümde sade daha iyi görünüm olarak. Asıl takıldığım soru yüzeyleri farklı mı, yoksa aynı mı?