MysticVezonTR Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.540 17 Aralık 2017 #1 Arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır SteelSeries QcK Mouse Pad kullanıyorum ve hiçbir şey dökmedim üzerine. Fakat arada bir bayağı tozlanınca şöyle bir güzel silkeliyorum, hatta halı döver gibi yapıyorum. Ama bu tozlanmayı daha güzel nasıl temizleyebilirim?
Arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır SteelSeries QcK Mouse Pad kullanıyorum ve hiçbir şey dökmedim üzerine. Fakat arada bir bayağı tozlanınca şöyle bir güzel silkeliyorum, hatta halı döver gibi yapıyorum. Ama bu tozlanmayı daha güzel nasıl temizleyebilirim?
A ARABOO Hectopat Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 6 19 Aralık 2017 #2 Soguk su dolu bir kovanın içine bırakabilirsin. Elektirik süpurgesiyle temizliyebilirsin.
Seyhanme Hectopat Katılım 5 Ocak 2018 Mesajlar 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ocak 2018 #3 Bulaşık süngeri ve cif
MysticVezonTR Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.540 6 Ocak 2018 #4 Seyhanme dedi: Bulaşık süngeri ve cif Genişletmek için tıkla...