Bundan yaklaşık 20 gün önce QCK+ mouse pad almıştım. Ve neredeyse 10 gündür fare sürekli takılıyor ama sadece mousepadin üzerinde masaya mousepadsiz bir şekilde koyduğumda hiçbir takılma yaşanmıyor.
Farem: SteelSeries Rival 300S.
Bundan yaklaşık 20 gün önce QCK+ mouse pad almıştım. Ve neredeyse 10 gündür fare sürekli takılıyor ama sadece mousepadin üzerinde masaya mousepadsiz bir şekilde koyduğumda hiçbir takılma yaşanmıyor.
Mousepadi silmeyi deneyin. Daha doğrusu mousepadi banyoda yıkayın ve bir havluyla silin kurumasını bekleyin ve sakın saç kurutma makinesiyle kurutmayın. Tam kurumuzsa fare gene takılabilir sudan dolayı o yüzden de kurulduğundan emin olun.
Mousepadi silmeyi deneyin. Daha doğrusu mousepadi banyoda yıkayın ve bir havluyla silin kurumasını bekleyin ve sakın saç kurutma makinesiyle kurutmayın. Tam kurumuzsa fare gene takılabilir sudan dolayı o yüzden de kurulduğundan emin olun.
Geç cevap verdiğim için öncelikle özür dilerim. Başka bir çözüm yolu aklıma gelmiyor çünkü aynı mousepad modeli bende olmasına rağmen öyle bir şey yaşamadım. Belki de mouse sensörü bozuktur başka bir diyeceğim ama yanlış hatırlamıyorsam sadece mousepadde takılıyordu. Başka bir mousepadde denediniz mi?
Aynı mouse padde aynı sorundan müzdaribim. Sırf bu sorun yüzünden Rival 110'dan Zowie FK1+ modeline geçiş yaptım fakat bir şey değişmedi. Eğer FK1+ sorunlu gelmediyse mouse padde bir sorun var.
Aynı mouse padde aynı sorundan müzdaribim. Sırf bu sorun yüzünden Rival 110'dan Zowie FK1+ modeline geçiş yaptım fakat bir şey değişmedi. Eğer FK1+ sorunlu gelmediyse mouse padde bir sorun var.
Bundan yaklaşık 20 gün önce QCK+ mousepad almıştım. Ve neredeyse 10 gündür fare sürekli takılıyor ama sadece mousepadin üzerinde masaya mousepadsiz bir şekilde koyduğumda hiçbir takılma yaşanmıyor.
Ürün replika olabilir mi acaba? Yani öyle bir markanın o fiyattaki ürünü mouse tür ve çeşitlerine göre farklılık göstermez herhalde eğer ki mouse da bir sorun yoksa.