brsozen Centipat Katılım 3 Nisan 2024 Mesajlar 62 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #1 QCY saatim yazılım güncellemesi olurken telefon ile nağlantıyı kesti ekranda gümcelleme kaldı kapatamıyorum saati. Ne yapmam gerekiyor?
QCY saatim yazılım güncellemesi olurken telefon ile nağlantıyı kesti ekranda gümcelleme kaldı kapatamıyorum saati. Ne yapmam gerekiyor?
shevchenko7 Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 24 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri GİGABYTE A 620M H ANAKART AMD RYZEN 5 7500F RTX4060 Tİ 8GB 32GB RAM 1 TB M2 SSD THERMALRİGHT PHANTOM SPİRİT KULE TİPİ İŞLEMCİ SOĞUTUCU Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #2 Hocam ayni sıkıntı bende de nasıl çözdünüz?
brsozen Centipat Katılım 3 Nisan 2024 Mesajlar 62 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2024 #3 shevchenko7 dedi: Hocam ayni sıkıntı bende de nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... Qcy uygulamasında girince güncellme var tekrar basıyorum düzeldi birşey yokmus
shevchenko7 dedi: Hocam ayni sıkıntı bende de nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... Qcy uygulamasında girince güncellme var tekrar basıyorum düzeldi birşey yokmus
lediysencentilmini Yoctopat Katılım 15 Kasım 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #4 brsozen dedi: Qcy uygulamasında girince güncellme var tekrar basıyorum düzeldi birşey yokmus Genişletmek için tıkla... Hocam şarjın bitmesini mi beklediniz, o ekrandan nasıl çıktınız ?
brsozen dedi: Qcy uygulamasında girince güncellme var tekrar basıyorum düzeldi birşey yokmus Genişletmek için tıkla... Hocam şarjın bitmesini mi beklediniz, o ekrandan nasıl çıktınız ?
shevchenko7 Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 24 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri GİGABYTE A 620M H ANAKART AMD RYZEN 5 7500F RTX4060 Tİ 8GB 32GB RAM 1 TB M2 SSD THERMALRİGHT PHANTOM SPİRİT KULE TİPİ İŞLEMCİ SOĞUTUCU Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #5 lediysencentilmini dedi: Hocam şarjın bitmesini mi beklediniz, o ekrandan nasıl çıktınız? Genişletmek için tıkla... Evet hocam 1 gece açık kaldi ertesi gun şarj bitince normale döndü.
lediysencentilmini dedi: Hocam şarjın bitmesini mi beklediniz, o ekrandan nasıl çıktınız? Genişletmek için tıkla... Evet hocam 1 gece açık kaldi ertesi gun şarj bitince normale döndü.
Tixky Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 339 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #6 brsozen dedi: QCY saatim yazılım güncellemesi olurken telefon ile nağlantıyı kesti ekranda gümcelleme kaldı kapatamıyorum saati. Ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... shevchenko7 dedi: Hocam ayni sıkıntı bende de nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... Hocam saatten memnun musunuz?
brsozen dedi: QCY saatim yazılım güncellemesi olurken telefon ile nağlantıyı kesti ekranda gümcelleme kaldı kapatamıyorum saati. Ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... shevchenko7 dedi: Hocam ayni sıkıntı bende de nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... Hocam saatten memnun musunuz?