QCY H2 Pro alınır mı?

Yer
Aksaray
Daha fazla  
Dün milli maç için meydanlarda açılan ekranlarda maçı izlemeye gitmiştim. QCY T13 kullanıyordum fakat düşürmüşüm. Bir süredir kulak üstü kulaklık isteğim vardı zaten. Bu da biraz aracı oldu. Q10i modeline çıkabilecek durumum çok yok. 720TL'ye H2 Pro alınır mı? Her gün antrenmana git gel yapıyorum. Kulak içi kulaklıklarda terleyince kulağımdan kayıp düşüyordu T13.

QCY markasına güvenerek almayı düşünüyorum. CS:GO, LoL gibi oyunlar oynuyorum. Biraz da ses kasmam gerekiyor haliyle CS oynarken. Oyun modu varmış H2 Pro'nun. Kablosuz haliyle gecikmesi nasıl?

Alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda aktif olarak kullanıyorum ben daha çok müzik dinleme amacıyla kullanıyor olsam da menunum şarj süresi vs olsun. Oyunlarda pek kullanmadım ama oyunlarda performansı aynı fiyatta ki birçok üründen çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim, uygulaması gayet yeterli ve güzel. Bunların dışında bilmeniz gereken şey kablo ile kullanacak olursanız kullaklık üstünde bulunan tuşlar kullanmıyor şarjı bitmiş gibi oluyor.
Not: Kutu içinden şarj kablosu(Type-C-Type-A) hariç jak kablo çıkmıyor.
Uyarı: Eğer telefonunuzun Bluetooth'u 5.3 değilse kulaklığın şarjı azken çok nadir olarak anlık kopma oluyor ve geri bağlanıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Enes özen ayrıntılı inceleme yapmış.

Diğer birçok kulaklık ve QCY'nin diğer modelleri ile de karşılaştırmıştı o videoya da bakabilirsiniz.

Şu anda aktif olarak kullanıyorum ben daha çok müzik dinleme amacıyla kullanıyor olsam da menunum şarj süresi vs olsun. Oyunlarda pek kullanmadım ama oyunlarda performansı aynı fiyatta ki birçok üründen çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim, uygulaması gayet yeterli ve güzel. Bunların dışında bilmeniz gereken şey kablo ile kullanacak olursanız kullaklık üstünde bulunan tuşlar kullanmıyor şarjı bitmiş gibi oluyor.
Not: Kutu içinden şarj kablosu(Type-C-Type-A) hariç jak kablo çıkmıyor.
Uyarı: Eğer telefonunuzun Bluetooth'u 5.3 değilse kulaklığın şarjı azken çok nadir olarak anlık kopma oluyor ve geri bağlanıyor.
Benim de ekstra bir beklentim yok hocam. Şarkı dinleme süresi 70 saat diyor zaten sitede. Merak ettiğim iki soru daha var;

1-Pedleri hızlı mı geç mi aşınıyor?
2-Şarjının ne kadar kaldığını nereden görebilirim? QCY T13'de kutusunda tuşa basınca kalan şarjı renge göre az çok tahmin edebiliyordum.

Ayrıca ses kalitesi nasıl? Boğuk mu net mi geliyor? Kulaklığı takınca dışarıdan fazla ses alıyor mu içeri?

Benim de ekstra bir beklentim yok hocam. Şarkı dinleme süresi 70 saat diyor zaten sitede. Merak ettiğim iki soru daha var;

1-pedleri hızlı mı geç mi aşınıyor?
2-şarjının ne kadar kaldığını nereden görebilirim? QCY T13'te kutusunda tuşa basınca kalan şarjı renge göre az çok tahmin edebiliyordum.

Ayrıca ses kalitesi nasıl? Boğuk mu net mi geliyor? Kulaklığı takınca dışarıdan fazla ses alıyor mu içeri?

Neredeyse 8 ay oldu aldığım ve 8 ay boyunca her gün aktif kullandım ve neredeyse hiçbir aşınma yok.
Uygulama üzerinden görebilirsiniz (±2 şaşma olabiliyor). Eğer telefonunuzda bu özellik varsa Bluetooth ayarından da görebilirsiniz.
Bir şey çalıyor ise fazla ses almıyor zaten aktif gürültü önleme özelliği var.
Ses boğuk gelme sorunu yaşamadım ama yabancılarda çok az kişi yaşamış bu durumu, bass özelliği ise kulaklık üzerinden kontrol edilebiliyor ve kendini pek de hissettirmiyor ama kullanışlı.
Değinmek istediğim bir diğer özellik Enes özen değinnişti ama benden bahsedeyim equalizer ayarı ile pek oynamanız ses kalitesine neredeyse hiç etkisi yok.
Son olarak daha iyileri kesinlikle var ama JBL gibi kulaklıklar amaktansa F/P olan ve kendi fiyatında en iyilerinden olan bir kulaklık modeli bence. Ama oyunlarda ne kadar fiyat açısından yeterli olsa da oyun için tercih edilebilir değil bence.

Son düzenleme:
Neredeyse 8 ay oldu aldığım ve 8 ay boyunca her gün aktif kullandım ve neredeyse hiçbir aşınma yok.
Uygulama üzerinden görebilirsiniz (±2 şaşma olabiliyor). Eğer telefonunuzda bu özellik varsa Bluetooth ayarından da görebilirsiniz.
Bir şey çalıyor ise fazla ses almıyor zaten aktif gürültü önleme özelliği var.
Ses boğuk gelme sorunu yaşamadım ama yabancılarda çok az kişi yaşamış bu durumu, bass özelliği ise kulaklık üzerinden kontrol edilebiliyor ve kendini pek de hissettirmiyor ama kullanışlı.
Değinmek istediğim bir diğer özellik Enes özen değinnişti ama benden bahsedeyim equalizer ayarı ile pek oynamanız ses kalitesine neredeyse hiç etkisi yok.
Son olarak daha iyileri kesinlikle var ama JBL gibi kulaklıklar amaktansa F/P olan ve kendi fiyatında en iyilerinden olan bir kulaklık modeli bence. Ama oyunlarda ne kadar fiyat açısından yeterli olsa da oyun için tercih edilebilir değil bence.

Merhaba. Bluetooth bağlantısında gecikme var mı? Video izlerken sorun oluyor mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı