QCY H2 Pro alınır mı?

Ben PC de denemediğim için bir şey söyleyemem.

Hocam konuyu hortlatmak istemiyorum ama bu kulaklığı almayı düşünüyorum. Kafam ve kulaklarım büyük biraz kulağımı tam kaplar mı sizce? Kulağımın üstüne baskı yapmasından korkuyorum sizin kulağınızı tam kapladı mi?

Kaplar hocam. Sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum.

Bende tekrar hortlatıyorum hocam siz aldıysanız tavsiye eder misiniz? Kulağa baskı yapıyor mu? benim için en önemlisi kulağa baskı yapmasın.

Bende tekrar hortlatıyorum hocam siz aldıysanız tavsiye eder misiniz? Kulağa baskı yapıyor mu? Benim için en önemlisi kulağa baskı yapmasın.

Hocam almadım ancak arkadaşımkini denedim. Kulaklarım biraz büyük benim yani JBL 520BT gibi kulaklıklar aşırı küçük geliyor bana çocuk kulaklığı gibi oluyor. Ancak h2Pro o kadar küçük olmadı ancak tam da kaplamadı. Rahatsız edecek kadar değil yani alınabilir. Arkadaşım dışarıya çok ses vermesinden şikayetçi. Ses vermesini normal buluyorum malum Türkiye şartlarında 700-800 bandındaki kulaklıklar giriş seviyesi oluyor full ses olmazsa çok sıkıntı edeceğinizi sanmıyorum.

Baskı yapmıyor pedleri ilk geldiğinde biraz sıkı ama 1 hafta sonra yumuşuyor aktif kullanıyorum öneririm.

Biraz zaman geçmiş ama hocam ben telefonda kullanacağım spora giderken gelirken fiyatına göre sizce nasıl kulaklık?

Biraz zaman geçmiş ama hocam ben telefonda kullanacağım spora giderken gelirken fiyatına göre sizce nasıl kulaklık?

Hocam biraz fazla bağlantı kesiliyor ses kesik kesik geliyor ben kardeşime verip H3 aldım ondan memnunum ancak H2 PRO o kadar iyi değildi. Belki benimki sıkıntılıdır

Herkese iyi günler.
QCY H2 Pro alalı 4 5 ay olmuştur 2 günden beri kulaklık kendi kendine açılıp kapanıyor.
Bluetooth bağlıyorum ama kendi kendine Bluetooth kapatıyor geri açıyor YouTube yazdım yabancı videolarda ses tuşlarına basınca reset atıyormuş denedim reset attim ama gene aynı çok severek kullanıyordum böyle yapması üzdü (ne yapmam gerek düzelmesi için)

Hocam bende kullanıyorum özellikle bataryası olmak üzere çok memnunum. Ben böyle bir sorun yaşamadım. Reddit'teki forumlara bakabilirsiniz belki orada vardır çözümü. Onun dışında aldığınız satıcıyada danışabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…