QCY H2 Pro alınır mı?

XwrosaX19

Decapat
Daha fazla  
Bende QCY T13 var ondan önce Anker R50i vardı onun kutusu bozuldu. Şu an T13 var H2 Pro almayı düşünüyorum. QCY T13 ile farkları nelerdir? Ya da T13'ten daha mı iyidir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam birisi kulak içi birisi kulak üstü değil mi? H2 Pro dan bahsedersek oyunlarda denemedim ama video izlerken falan bir gecikme hissetmedim bluetooth ile. Sesi son seviyede kullanınca biraz dışarıya verebilir. Ses seviyesi fiyatına göre yeterli olduğunu düşünüyorum.

Peki geçmeye değer mi sence bir de Anker Q21i NC modeli düşünüyorum ama ona param yeterse.

Peki geçmeye değer mi sence bir de Anker Q21i NC modeli düşünüyorum ama ona param yeterse.
Orası biraz size kalmış. Dediğiniz iki kulaklıkta elimde mevcut ama aktif olarak T13 kullanıyorum. Diğeri kötü olduğundan değil, kulak üstü kullanmadığımdan odamda süs olarak duruyor genelde. Ses kalitesi olarak T13 ten iyidir. Ayrıca sarı siteye de bir göz atın bence. Az kullanılmış şeklinde daha uyguna satanlar var. Ankere gelecek olursak o fiyatı hak ediyor mu bilmiyorum ama amacınız oyunsa onun yerine fuxi h7 önerebilirim. Amacınız müzik dinlemek gibi şeylerse bir şey diyemeyeceğim.

Orası biraz size kalmış. Dediğiniz iki kulaklıkta elimde mevcut ama aktif olarak T13 kullanıyorum. Diğeri kötü olduğundan değil, kulak üstü kullanmadığımdan odamda süs olarak duruyor genelde. Ses kalitesi olarak T13 ten iyidir. Ayrıca sarı siteye de bir göz atın bence. Az kullanılmış şeklinde daha uyguna satanlar var. Ankere gelecek olursak o fiyatı hak ediyor mu bilmiyorum ama amacınız oyunsa onun yerine fuxi h7 önerebilirim. Amacınız müzik dinlemek gibi şeylerse bir şey diyemeyeceğim.

Şimdi 3 model arasında kaldım. Anker Soundcore Q21i NC JBL 510 BT ya da 520 BT hangisi bir de JBL'in 520 olanı mı 510 olanı mı daha iyidir.

Son düzenleme:
Herkeze iyi günler
QCY H2 pro alalı 4 5 ay olmuştur 2 günden beri kulaklık kendi kendine açılıp kapanıyor
Bluetooth bağlıyorum ama kendi kendine Bluetooth kapatıyor geri açıyor youtube yazdım yabancı videolarda ses tuşlarına basınca reset atıyormuş denedim reset attim ama gene aynı çok severek kullanıyordum böyle yapması üzdü (ne yapmam gerek düzelmesi için)

Ben Anker Q21i NC modelini aldım düzeltmek için telefonu kapatıp açmayı dene bazen benim eski kulaklıkta da oluyordu bir de reset tuşuna daha uzun basıp reset atmayı dene.

Ben Anker Q21i NC modelini aldım düzeltmek için telefonu kapatıp açmayı dene bazen benim eski kulaklıkta da oluyordu bir de reset tuşuna daha uzun basıp reset atmayı dene.
Kanka denedim de gene aynı kafasına göre açılıp kapanıyor QCY ye gmail attim geri dönüş bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…