haydaa Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Diğer Bugün 19:01 #1 Merhaba yeni bir kulaklık almak istiyorum. Kulak üstü. Bütçem en fazla 900. QCY H2 Pro nasıl, alınır mı? Başka öneri var mı? Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 19:08
Merhaba yeni bir kulaklık almak istiyorum. Kulak üstü. Bütçem en fazla 900. QCY H2 Pro nasıl, alınır mı? Başka öneri var mı?
fercklenn Megapat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 4.666 Çözümler 52 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 9600X | GIGABYTE B850 EAGLE WIFI7 ICE | Crucial Pro 2x16 DDR5 6000MHz CL36 | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | NZXT T120 | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Logitech G Pro X Superlight 2 DEX | | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | GameSir Nova 2 Lite | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni Bugün 19:15 #2 H3'e bütçe çıkmazsa yeterli.
haydaa Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Diğer Bugün 19:16 #3 fercklenn dedi: H3'e bütçe çıkmazsa yeterli. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, dışarıya cok ses veriyor diyorlar dogru mu
fercklenn dedi: H3'e bütçe çıkmazsa yeterli. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, dışarıya cok ses veriyor diyorlar dogru mu
Gqkmen42 Centipat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 428 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 19:16 #4 haydaa dedi: Merhaba yeni bir kulaklık almak istiyorum. Kulak üstü. Bütçem en fazla 900. QCY H2 Pro nasıl, alınır mı? Başka öneri var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam şu an aktif kullanıyorum çok memnunum şarjı bayağı iyi gidiyor
haydaa dedi: Merhaba yeni bir kulaklık almak istiyorum. Kulak üstü. Bütçem en fazla 900. QCY H2 Pro nasıl, alınır mı? Başka öneri var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam şu an aktif kullanıyorum çok memnunum şarjı bayağı iyi gidiyor
haydaa Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Diğer Bugün 19:19 #5 Gqkmen42 dedi: Hocam şu an aktif kullanıyorum çok memnunum şarjı bayağı iyi gidiyor Genişletmek için tıkla... Dışarıya ses verme mevzusu nasıl?
Gqkmen42 dedi: Hocam şu an aktif kullanıyorum çok memnunum şarjı bayağı iyi gidiyor Genişletmek için tıkla... Dışarıya ses verme mevzusu nasıl?
Gqkmen42 Centipat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 428 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 19:34 #6 haydaa dedi: Dışarıya ses verme mevzusu nasıl? Genişletmek için tıkla... Sesi maksimum a alırsanız dışarıya biraz ses veriyor
haydaa dedi: Dışarıya ses verme mevzusu nasıl? Genişletmek için tıkla... Sesi maksimum a alırsanız dışarıya biraz ses veriyor
haydaa Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Diğer Bugün 19:35 #7 Gqkmen42 dedi: Sesi maksimum a alırsanız dışarıya biraz ses veriyor Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkür ederim zaten kısık sesle kullanacağım o zaman tercih edilebilir bir ürün
Gqkmen42 dedi: Sesi maksimum a alırsanız dışarıya biraz ses veriyor Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkür ederim zaten kısık sesle kullanacağım o zaman tercih edilebilir bir ürün