QCY H2 vs Havit H630BT Pro ANC

Kulağı saran tipte kulaklık arıyordum, uzun arayış sonunda bu iki modeli beğendim. Havit sanki daha iyi gibi geldi hiç emin olamadım. QCY H2 650 TL civarında Havit kulaklık 900 TL internet fiyatı var ama tanıdığım birisi aracılığıyla 700 TL'ye alabilme şansım var, sizce hangisini tercih etmeliyim? Başka önerilere de açığım fakat 800 TL'yi geçmeyerek önerirseniz sevinirim.

Hocam gayet güzel bir kulaklık fakat belirtmeyi unutmuşum. Kulak içi kulaklıktan sıkıntı yaşadığım için kafa üstü kulaklık almaya karar verdim. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

QCY adını görünce kulak içi sandım, kulak üstü kulaklığı olduğunu bilmiyordum QCY'nin. Kusuruma bakmayın.

Kulağı saran tipte kulaklık arıyordum, uzun arayış sonunda bu iki modeli beğendim. Havit sanki daha iyi gibi geldi hiç emin olamadım. QCY H2 650 TL civarında Havit kulaklık 900 TL internet fiyatı var ama tanıdığım birisi aracılığıyla 700 TL'ye alabilme şansım var, sizce hangisini tercih etmeliyim? Başka önerilere de açığım fakat 800 TL'yi geçmeyerek önerirseniz sevinirim.

Havit olan model bugün D&R da 700 liraydı. İkisi de hemen hemen aynı özelliklere sahipler ama malzeme kalitesi ve modları vs QCY daha iyi.

Yazık edersiniz paranıza iptal edin tavsiyem biraz daha bütçe arttırıp ya JBL'ya da Anker marka almanız olacaktır.

700 TL'ye aldım ve elimde gayet iyi kulaklık rahat sesler beklentimi karşıladı bas seviyesi güzel ama bu kadarı çok gerekli değil. JBL mevzusuna gelirsek kulağı saran tipte aradığım için JBL bana hitap etmiyor ve pahalı. Anker Q10i sevdiğim model ama 1300-1400 bandında gezdiği için alamıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı