mamituna16 Hectopat Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 194 9 Şubat 2024 #11 Bende Havit H630 BT'yi almayı düşünüyorum baslari tatmin edici mi?
Burak Karabal Kilopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 9.898 Çözümler 53 10 Şubat 2024 #12 mamituna16 dedi: Bende Havit H630 BT'yi almayı düşünüyorum baslari tatmin edici mi? Genişletmek için tıkla... Pro modeli için konuşuyorum gayet tatmin edici memnunum.
mamituna16 dedi: Bende Havit H630 BT'yi almayı düşünüyorum baslari tatmin edici mi? Genişletmek için tıkla... Pro modeli için konuşuyorum gayet tatmin edici memnunum.
mamituna16 Hectopat Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 194 10 Şubat 2024 #13 Burak Karabal dedi: Pro modeli için konuşuyorum gayet tatmin edici memnunum. Genişletmek için tıkla... Tamam bende Pro modelini alacağım zaten teşekkür ederim.
Burak Karabal dedi: Pro modeli için konuşuyorum gayet tatmin edici memnunum. Genişletmek için tıkla... Tamam bende Pro modelini alacağım zaten teşekkür ederim.
Burak Karabal Kilopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 9.898 Çözümler 53 10 Şubat 2024 #14 mamituna16 dedi: Tamam bende Pro modelini alacağım zaten teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
mamituna16 dedi: Tamam bende Pro modelini alacağım zaten teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
Ugurcan066 Femtopat Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 19:25 #15 Burak Karabal dedi: Rica ederim. Genişletmek için tıkla... Hala memnun musun ve oyun için alınır mı? Yani ses kasma gibi.
Burak Karabal dedi: Rica ederim. Genişletmek için tıkla... Hala memnun musun ve oyun için alınır mı? Yani ses kasma gibi.
Burak Karabal Kilopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 9.898 Çözümler 53 Bugün 19:26 #16 Ugurcan066 dedi: Hala memnun musun ve oyun için alınır mı? Yani ses kasma gibi. Genişletmek için tıkla... Merhaba. Artık alınacağını düşünmüyorum. Oyun modu var mıydı onu da hatırlamıyorum ancak kronik kırılma sorunu olduğu açığa çıktı. Pek dayanıklı değil. Bütçene göre öneri yapmak isterim.
Ugurcan066 dedi: Hala memnun musun ve oyun için alınır mı? Yani ses kasma gibi. Genişletmek için tıkla... Merhaba. Artık alınacağını düşünmüyorum. Oyun modu var mıydı onu da hatırlamıyorum ancak kronik kırılma sorunu olduğu açığa çıktı. Pek dayanıklı değil. Bütçene göre öneri yapmak isterim.